Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KubaJakub

Co ja zrobiłem?! Idiota!

Polecane posty

Gość KubaJakub

Kilka lat temu byłem z dziewczyną. Rozstałem się z nią z własnej głupoty. Teraz po 5 latach nawiązaliśmy kontakt. Powiedziała mi, że myśli o tym co było, że żałuje, że tak się rozstaliśmy. Powiedziała mi także, że od 5 lat jest z kimś w związku. Choć twierdzi, że nie wie co dalej bo facet powtarza jej, że jest z nią z litości, że nie wie co czuje. W tym czasie mieliśmy ze sobą kontakt. Sama dzwoniła do mnie, chciała się spotkać. Nagle okazało się, że ona próbuje naprawić swój związek , nawet spędzili ze sobą urlop. Powiedziałem jej co czuje itd, ale ona powiedziała, że nie potrafi rozstać się z tamtym, to długi związek i nie chce go niszczyć, ale spróbować naprawić. Ona boi się czy jej ponownie nie zranię. Choć powtarzałem jej, że w końcu dorosłem. Od tamtej rozmowy minęło już kilka miesięcy. Wiem, że ona nadal jest z tym kolesiem. Widziałem go na nk. To mój błąd , bo zrobiłem coś głupiego. W sylwka siedziałem sam , nie miałem ochoty na żadną imprezę, Znalazłem tego kolesia i napisałem mu z lewego konta, że jego dziewczyna zdradza go itd.... wiem, że głupio zrobiłem, za dużo wypiłem, totalny idiota ze mnie. Kurde ale ja tego kolesia tak nienawidzę! A swoją drogą powtarzam sobie, że ona nie jest dla mnie. Jak można być w związku, kiedy słyszy się takie teksty?

Gość r2d2tu
pozostaje pogratulowac debilizmu

Gość dfgderrrrn.,.
bardzo dobrze zrobiles! jak sie jej zle ukladalo to probowala z Tobą a jak juz jej w dupsko lepiej to olewa...... jaka baba bezczelna! dobrze zrobiles

Gość TakaJednaPisze
A nie pomyślałeś, że wyładowując swoją złość na tym facecie skrzywdziłeś tą dziewczynę?

Gość KubaJakub
Przeciez wiem, że zachowałem się jak idiota. sam to przyznałem - to nie trzeba było mnie jeszcze dobić. lepiej już nic nie pisac. Ona tez jest nie do konca fair. Najpierw do mnie lezie, gada, że facet ją tak traktuje, a potem wraca do niego. Tylko ze ja ja kocham.

Gość KubaJakub
Do Takiej jednej - wiem i dlatego jestem totalnym kretynem. ALE z drugiej strony moze lepiej jak facet od niej odejdzie skoro twierdzi, że jest z nią z litości? :/

Gość 222222222
Ej, po co niszczysz komuś życie. Jak ona nie chce być z Tobą tylko z nim to znaczy że łaczy ją coś więcej z tamtym gościem. Żal

Gość KubaJakub
Do Takiej jednej - wiem i dlatego jestem totalnym kretynem. ALE z drugiej strony moze lepiej jak facet od niej odejdzie skoro twierdzi, że jest z nią z litości? :/

Gość KubaJakub
Do Takiej jednej - wiem i dlatego jestem totalnym kretynem. ALE z drugiej strony moze lepiej jak facet od niej odejdzie skoro twierdzi, że jest z nią z litości? :/ jak mozna powiedzieć coś takiego do osoby, która się niby kocha?

Gość KubaJakub
Do Takiej jednej - wiem i dlatego jestem totalnym kretynem. ALE z drugiej strony moze lepiej jak facet od niej odejdzie skoro twierdzi, że jest z nią z litości? :/ jak mozna powiedzieć coś takiego do osoby, która się niby kocha?

Gość TakaJednaPisze
Jakubie, liczysz, że ona do Ciebie wróci? Tylko nie wiem, czy będzie chciała być z kimś kto tak podle skłamał na jej temat i być może niszczy świadomie jej zwiazek.

Gość KubaJakub
Ja liczę, że ten związek i tak się rozpadnie. Skoro facet takie jej teksty gada. Wiem, że gdyby się dowiedziała prawdy to nie byłaby ze mną.

Gość Zgrywus699
I dobrze zrobiles! Glupia krowa z niej.