Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdeffi

Jak to robilyscie?

Polecane posty

Gość sdeffi

Ze wasze dzieci chcialy jesc kaszki, sloiczki, etc. Rozszerzam dziecku diete, gdyz niedlugo wracam do pracy, ale ona wszystko wypluwa... Jest na piersi. Ma 4.5 miesiaca.

Sama chciała;-) do teraz uwielbia nowe smaki. Próbowałaś kaszki ma mleku ?

Gość oj tammmm
pewnie jeszcze dla niej za szybko na inne pokarmy

Gość xzxzxz
bo jestes wyrodną matką dzieci karmi sie do 9 mies wyłącznie cycem:D żart. probowałaś ze wszystkich firm? z kaszek polecam minimę bobovity jest smaczna naprawde a nie tylko bo tak mówią w reklamie. ja dziecku ani jednemu ani drugiemu nie dawalam nic co mi nie smakowało

Gość sdeffi
Probowalam. Nawet ze swoim mieszalam. probowalam kaszke, kleik kukurydziany i ryzowy, jablko, marchewke, soczki, no nic nie chce... A jaka kaszke polecasz?

Gość halu haluuu
ale ona nie ma jeszcze 5 miesięcy wiec pewnie jej organizm nie potrzebuje nic więcej prób mleka.

Gość sdeffi
Ooo, dzieki, sprobuje te kaszke :)

Gość xzxzxz
MINIMA BOBOVITA jest naprawdę smaczna jak rozrobisz wedle przepisu to jest taka kaszka jak wszyskie jak rozrobisz w bardziej gorącej wodzie jest jak budyń. odpuść jabłko i marchewkę złap za ziemniaczki ze szpinakiem , ja zaczęłam od tego , małej nic nie było :) tyle że u mnie musi być jedzonko przyprawione najlepiej pieprzem bo inaczej jest bee

każde jedzenie dla niemowląt jest paskudne:D babka bez soli pieprzu etc;-) Ja polecam kaszki mleczne z nestle. Mala uwielbia.

Są dzieci które swoje pierwsze posiłki jedzą ze smakiem a są takie które wypluwają. Po prostu trzeba odczekać i próbować dalej ;) Mój kaszek (ryżowych czy też mleczno ryżowych,kukurydziane), kleik wypluwał. Nie chciał również soków i herbatek. Ale jadł aż mu się uszy trzęsły obiadki (ze słoiczka) i deserki.