Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venus janka

Kto czytał "Kobiety są z wenus, mężczyźni z marsa"?

Polecane posty

Gość venus janka

co sądzicie o tej książce?

generalnie nie warto było poświęcać czasu na jej czytanie

Gość zielony marsjanin
jako elementarz może być :classic_cool:

Gość venus janka
czemu uwazasz ze nie warto bylo czytac?

ponieważ najważniejsze jest zrozumienie siebie nawzajem z partnerem, rozmawianie ze sobą, wspólne rozwiązywanie problemów a nie wkładanie do głowy ludziom że kobiety to zołzy lub są z wenus lub coś tam jeszcze innego...

Gość ZOŁZA NADZWYCZAJNA
po tej lekturze przestaje sie miec zbyt wygorowane postawe rozczeniowa. bo czaczynasz pojmowac, ze twoje i jego myslenie o jakiejkolwiak wspolnocie maja sie do siebie jak chiński i grecki

Gość venus janka
chyba mylisz ksiażki... "Dlaczego mężczyźi kochają zołzy"... w ksiaze o ktorej ja mowie, wlasnie o ty porozumieniu, rozmowie itd jest napisane...

Gość zielony marsjanin
nie masz racji tam sa fajne schematy, oczywiscie nie wszystkie pasuja do każdego przypadku, ale FAKTEM JEST że kobiety i mezczyźni MYSLĄ INACZEJ i jak sobie z tego nie zdajesz sprawy to .. klopsik :classic_cool:

Gość ZOŁZA NADZWYCZAJNA
jak chinski do greckiego ofkoz

Gość ZOŁZA NADZWYCZAJNA
ja tam za stara jetem zeby sie czmukolwiek dziwic i buntowac. biore zycie bernie

nie mylę książek, obie mi się nie podobały. było jeszcze coś podobnego co też czytałam ale też mi się nie podobało

Gość LUBIE CO ZAKAZANE
Ja kiedyś czytałam te ksiązki a teraz czytam blog zkobietamudotwarzy.blogspot.com , pisze go facet i to nie jest puste teoretyzowanie tylko pisze o relacjach między kobietami i mężczyznami jak jest w życiu, zresztą super sie go czyta;)

Gość zew ryczacej gesi
na yutubie jest 7 sakrament muwiacy o relacjach mesko damskich

Gość venus janka
hmm... chyba źle sformułowałam pytanie... czy sądzicie że ta książka moze być poradnikiem? czy ktos po przeczytaniu tej ksiażki zmienil nastawienie do partnera, zrozumial pewne zachowania? czy pomogła w trudnej sytuacji?

Gość venus janka
czyli nie,,,

Gość wydawanie zwłok od 15
ja dostałam te ksiażkę w postaci case-study w wieku lat dwudziestu paru była mi nie tyle potrzebna co niezbędna :classic_cool:

Gość venus janka
możesz w takim razie podzielić się wrażeniami? jakie masz zdanie ta temat tej ksiazki?

Gość zalezy z kim masz
do czynienia debil,cham,prostak nie zrozumie i chocbyś wyszła z siebie i przeczytała wiele książek w tej tematyce,gamoń nie pojmie on jest indywiduum a jak jest inteligentny,to nie potrzebne sa słowa przeczytalam książkę,zaczęłam podzielać "wyjścia do jaskini" i rozstaliśmy się raz na zawsze

Gość venus janka
czemu sie rozstaliscie? wiem na czym polega wejscie do jaskini, ale jaka byla przyczyna? wychodzil do niej za często? hehehe

Gość zalezy z kim masz
lubiał przesuiadywac w jaskini za często,izolował się ja w jednym pokoju,on w drugim slychać było odgłos klawiszy w telefonie,czułam ,ze SMS-uje a on z tej jaskini,ze kasuje wszelkie idiotyczne reklamy uwierzyłam,jak ostatnia debilka na boku była juz dziwa i własnie do niej pisał warunki miał komfortowe,siedział przeciez w jaskini a ja myslalam,ze jest mu tam smutno,ze żaluje swoich słow,analizuje moje

Gość Marta z wenus
jakaś z forumowiczek poleciła blog zkobietamudotwarzy.blogspot.com i rzeczywiście super wpisy, nawet jak inna z nas tu pisała czy książka może służyć jako poradnik to tak, bo takie było założenie, ale ten blog który własnie teraz czytam jest też poradnikiem... i to faceta:D

Gość single ela
rzeczywiście fajny blog, można się i pośmiać i pomyśleć, ciekawe jest to, że pisze go mężczyzna;p ciekawe jak wygląda;d jeśli równie dobrze co pisze to mmm;)