Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

PIerwszy dzień na bezrobociu

Polecane posty

Witam. Dziś mija mój pierwszy dzień na bezrobociu. Zwolniłam się z tej dziadowej pracy, gdyż marzyło mi się solidne wysprzątanie w domu. Ugotowanie obiadu z prawdziwego zdarzenia. Zmycie letniego lakieru z paznokci u nóg. Wyczesanie moich kudłatych, skołtunionych zwierząt... I co udało mi się zrobić? Usmażyć surowe, przesolone, natłuszczone frytki i podlać rośliny na facebooku. I to wszystko co udało mi się osiągnąć.

Gość xxxxxxxxxxxxffffffff
nie mogę z tych roślin na fejsie :D

gówniane bezrobocie. nie tak miało być. Miałam być pełna zapału i energii, a jest odwrotnie. Nic mi się nie chce. Przykleiłam się do tego obsranego komputera, miało być tylko 5 minut, a cały dzień zleciał.

no właśnie :( i tak wygląda moje życie, kobiety sukcesu. Podlewanie roślin na facebooku. psia mać!

Co tu zrobić, żeby w końcu coś zrobić? Jak sie zorganizować? Tzn. nie do końca chce cały czas coś robić, ale dobrze by było, żeby wszystko było zrobione i żebym ja mogła sobie po lucku wypocząć...

i czas zmarnowany na was. Znowu piszę sama ze sobą. Chciałam wam tylko powiedzieć, że w sierpniu 2012 roku, pewna pani, pseudonim DAMA W SUKNI 1992 przepowiedziała mi przyszłość. Załączam link z potwierdzeniem mojej wiarygodności. Druga strona, godzina 22:03, ja pytam o swoją przyszłość. godzina 22:08- ona odpowiada. TO cud, armagiedon, apokalipsa. Sprawdziło się. Sama nie mogę w to uwierzyć, ale daty nie można oszukać, tak jak przeznaczenia.

co zatkało kakało niedowiarki co? jak widać prawdziwe wróżki istnieją

a w dupie z wami, nie musicie ze mno gadać/ jestem samowystarczalna. ide