Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfdgdfgdfdf

gdzie w Krakowie można samotnie wyjść piwo?

Polecane posty

Gość tfdgdfgdfdf

czy kawę, żeby ludzie nie patrzyli na mnie na odlutka,że jestem sama...tym bardziej, że naprawdę nie mam z kim się spotkać...

Gość kimajos
w dupie

Gość kimajos
klub starej panny jest na kazimierzu

Gość GFDGDG
wypij se w domu po co lazic gdzies zimno jest

Gość tfdgdfgdfdf
swędzi mnie miedzy nogami

Gość nie jestem z Krakowa
uważam, że wszędzie 🖐️ większość ludzi ma takie rzeczy w dupie i nikt nie zwróci na ciebie uwagi z tego powodu

Gość a może do policji
odlutkiem:D

Gość ennika
No fakt. W Krakowie to rzeczywiscie to takie jedno z fajniejszych miejsc i wiem ze duzo moich kumpli nomen omen studentów lubi spędzac tam czas.

Gość matyllldkowa2
Nie wiedzialam ze jest takie fajne miejsce, ale własnie czas zmienić tą niewiedze i czym prędzej własnie wybrać sie na dobre piwo. Mam nadzieje ze maja tam tez i cedrowe....

Gość dominieka8
My szukamy własnie teraz fajnego miejsca na Andrzejki, wiec własnie moze to będzie to do którego sie wybierzemy w Krakowie :) Dużo własnie też słyszalam dobrych opinii na ich temat.

Gość gość
do autorki topiku: ile masz lat?

Gość odellski
Oj to prawda,fajnie jest wieczorkiem wyskoczyc sobie własnie do tego pubu na piwko. A klimacik jest super, bardzo fajny pub i restauracja.

Gość fillllipowska
Dobrze wiedzieć :) JA lubie takie smakowe piwa. A czy maja tam może truskawkowe, malinowe ? Chetnie bym posmakowała. Musze powiedzieć znajomym.

Gość gość
Polecam Fausta na Szewskiej. Fajny, ciemny, spokojny lokal, dobra muzyka ;) i mało ludzi dość w dni powszednie

Gość Dywanem w morde
W miejskim toi toju

Gość fortteska
W CKbrowar teraz mozna jeszcze wybrać sie na Sylwestra. Mysle ze nigdzie indziej nie moze być bardziej udany niż własnie tam.

Gość gość
matko boska, na pewno nie pójdę nigdy do tego ckbrowaru skoro reklamują się w taki sposób i myślą, że potencjalni klienci to debile, którzy nie zauważą, że tak chamsko się reklamujecie :P Niech jeszcze 15 razy ktoś sie tutaj wypowie o ckbrowarze, bo chyba umknęła mi tak ,jakże subtelna, reklama...

Gość rissskinka
A ja nie byłam... W sumie to nawet nie wiedziałam ze jest. Ale czy reklama to nie wiem, w sumie kazdy tutaj o czymś pisze. A co do piwa, to bardzo lubie, ostatnio zasmakowałam w truskawkowym.

Gość pollskowa
O co chodzi z tymi wszystkimi piwami i nazewnictwem ze coś jest w porterze ? Wyjaśnicie mi ?

Gość gosssiowa
Matko, to inaczej jest piwo smakowe. Własnie teraz jest tego naprawde bardzo duzo i naprawde kazdy nawet wybredny smakosz wybierze tu taj coś dobrego dla siebie.

Gość gość
hehe no nieźle ktoś ckbrowar reklamuje :P Autorko, na kawę w Krakowie sama możesz iść wszędzie, ja tak czasem robię jak mam wolną godzinkę i nie tylko ja, nie raz widzę że ludzie sami też siedzą przy stolikach, czytają, uczą się przy kawie.. to jest normalne. Na piwo to już może bardziej zwrócić uwagę, może lepiej podejść zagadać do jakiejś rozrywkowej grupy czy co, i z nimi, a jak nie to pić przy barze. Dużo jest klubów, ale czy jesteś pewna, że chcesz iść sama na piwo? Chyba bym się nie odważyła bo jednak dziwnie tak samej się wprawiać w humorek, u mnie pewnie by się skończyło zmułą :P

Gość spaślak_
znowu ck spamerzy, chociaż szyk zdania by sobie zmieniali :O nie stać ich na reklamę bo knajpa taka "dobra" to spamują.

Gość spaślak_
Polecam Fausta na Szewskiej. Fajny, ciemny, spokojny lokal, dobra muzyka>>>a to mnie rozbawiło do łez :D

Gość monnnliska
Samotnie to nie wychodz. Nie ma to jak sie dobrze bawić ze znajomymi własnie zwłaszcza w takich fajnych i przyjaznych miejscach.

Gość kollska89
Zawsze podczas takich samotnych wypraw i tak trafi sie na jakś super ekipe, wiec na pewno warto wychodzić z domu :)

Gość dresiarz blokers 997 666
Każde piwo jest dobre! Dzwońcie do mnie piwoszki pod 897671982

Gość kheyah
a ja polecam knajpkę Zaginiony Świata przy ul. Batorego. Dobre piwo i tanio, co nie zawsze idzie w parze

Gość fatttis
Teraz w CK Browar mozna spokojnie umówic sie na piwko i obejrzec mundialowe mecze. Polecam bo atmosfera jest naprawde super.

Gość liiiska23
Mój facet z kumplami chodzi do nich na mecze naszych siatkarzy. Fajnie ze własnie jest takie miejsce w Krakowie gdzie mozna napić sie piwka i dobrze bawic.