Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgyua

czy brac kolejna tabletkę antykoncepcyjną ???

Polecane posty

Gość hgyua

Nie wiem co robić :/ od roku biorę jednofazowe tabletki anty, dziś około 15:00 wzięłam 17 tabletkę z opakowania i po niecałej godzinie poczułam okropne kłucie w jelitach i musiałam iśc to toalety, miałam biegunkę, w sumie nawet nie wiem czy to była biegunka bo nie było to wszystko wodniste ale luźne że tak powiem i przy tym wszystkim czułam jakby mi jelita skręciło :/ Potem się juz to nie powtórzyło. No i teraz nie wiem co robić, czy brać teraz następną tabletkę z opakowania i skończyć wcześniej blister, czy jutro wziąc normalnie kolejną a po prostu zabezpieczać się dodatkowo prezerwatywą ?? Problem w tym że wczoraj kilka razy kochałam sie bez zabezpieczenia ze swoim chłopakiem i boje się że jak tabletka się dzisiaj nie wchłonęła to te plemniki mogą przetrwać i mnie zapłodnić :o

Gość mimiiiiiii
Nie bierz kolejnej dziś, tylko jutro normalnie o stałej porze. Jeśli wcześniej nie pominęłaś żadnej tabletki to miałaś ochrone :) Jednak dziś oraz przez kolejne kilka dni proponuje zabezpieczenie dodatkowe, bo tabletka z dziś mogła się nie wchłonąć jak powinna :)