Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrotherArms

Moja przyszla dziewczyna to bedzie niezla szczesciara

Polecane posty

Przeczytałem cały topik i jakoś nie widzę nic nadzwyczajnego w tobie i jak i moi koledzy koleżanki też mają takie cechy i jakoś nie robią z tego wielkiego halo

zaintrygowaly mnie twoja wypowiedzi i obecnosc tutaj, BrotherArms .zastanawiam sie co cie przywialo na to forum dla burakow, pravikow, desperatow, prostakow, do tego schroniska dla calego plebsu swiata tego.je jestem jedna z takich i sie tego nie wstydze, ale taka megagwiazda jak ty to powinna celowac wyzej, miedzy celebrytow i modelki, bo jakos na malych wiesniaczkach wrazenia nie robisz a co do twojej przyszlej dziewczyny, to domyslam sie ze jeszce robi w pieluchy bo teraz moda na duuuzo mlodsze

A jakos tak wyszlo:) Nie jestem desperatem a co do celebrytow i modelek to jakos mnie nie ciagnie, nawet nie za bardzo ich znam. Mam pewne swoje grono normalnych znajomych a z bogatymi szpanerami raczej sie nie zadaje (mam paru dobrych kumpli tylko). Oj tam w pieluchy, ma 18 lat. Fajna jest, taka rodzinna, duzo zdjec z rodzina, dzieciakami siostry itd. Nie wiem czy bedzie to przyszla dziewczyna, na pewno zrobie wszystko co w mojej mocy aby tak bylo!

Gość wikary cezar
Wiadomo ze to bujdy. Widać jak się ludziom nudzi

Gość prawie aryjka
"Gdyby ktos mnie poznal to na pewno stwierdzilby ze jestem fajnym gosciem" Jeśli ktoś lubi narcyzów, to czemu nie? ;)

Gość prawie aryjka
Taki jak Ty :D

Gość haha mega fajny
" 20:13 [zgłoś do usunięcia] BrotherArms Musze Was narazie pozegnac bo wlasnie moj iphone zabrzeczal piosenka stop cryin your heart i moj kolega zaprosil mnie do siebie na dzisiejszy mecz chelsea. Przed meczem mamy jeszcze pizze dlatego ide troche wczesniej! trzymajcie sie i jeszcze tutaj wroooce!" a z innego: " 10:47 [zgłoś do usunięcia] BrotherArms E tam ogolnie to widze, ze lubia frajerow, chamow itd jednak oni nie sa przy kasie. Ja jestem spoko normalny chlopak z duza kasa i nikogo nie moge przyciagnac (fakt ze jestem skromny)" " 10:54 [zgłoś do usunięcia] BrotherArms A ja sie ciesze, ze moj ojciec dzis nigdzie nie jedzie bo bede mial do dyspozycji jego porsche"

Gość prawie aryjka
Bo nieustannie się przechwalasz. Co z tego, że internet? Pewne pozory normalności trzeba zachować. A przede wszystkim nie dawać zbyt wielkiego pola do popisu swojej wyobraźni ;)

Gość prawie aryjka
No, tekst z iPhonem jest przedni :D

W realu sie nie przechwalam a to najwazniejsze:) Internet jest anonimowy, nikt nie wie kim jestem wiec to to za roznica:)

Ano tekst z iphonem dobry;p myslalem jak moge najbardziej wszystkich sprowokowac;p mialem dodac "5" i napisac iphone "5" ale juz sobie darowalem

Gość rfghtr
jesli czyis rodzice maja kilkanascie milionow PLN, to on nie odrywa nosa od cipek modelek a nie zali sie na babskim forum

Gość prawie aryjka
Przecież wszyscy wiedzą, że 5. Naprawdę uważasz, że ktoś mógłby pomyśleć, że używasz takiego starocia jak 4s?

4s uzywalem jeszcze miesiac temu i dalem siostrze a sobie kupilem 5. Roznica niewielka praktycznie to samo. Heh to zobaczylibyscie ze majac kilkanascie milionow nie zyje sie jak celebryta! zycie jest bardzo normalne, glownie dzieki rodzicom ktorzy sa naprawde normalni

Gość prawie aryjka
Pewnie, teraz każdy student ma najnowszego iPhone'a czy Porshe. To jest jak najbardziej NORMALNE.

W USA iphone 5 kosztuje 2k a w Polsce 3.5k wiec spora roznica. Porsche nie mam, moj tata ma. Ja dostane wybrany samochod w wakacje na graduation