Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrotherArms

Moja przyszla dziewczyna to bedzie niezla szczesciara

Polecane posty

Gość skądi
jem kupe

Gość skadi.
autora widac zabolala demaskacja :D

Gość skadi.
nie podszywam sie autorze gdzie jestes? chyba sobie gdzies poszedles. Demaskacje to mialem jak twoja matka mi dobrze robila podszywie

wez mnie nie wkurzaj ja zaraz zdemaskuje twojego ojca to bedziesz mial

Gość skadi.
ojca akurat nie mam bo opuscil mnie i macoche i wyprowadzil sie do jakies puszczalskiej osiedlowej lali. Pewnie to byla twoja matka

haha 10/10 szkoda tylko ze zle "arms" masz napisane bo wtedy ludzie mogliby sie nabrac:) Nie ma debili kolego kazdy widzi zes podszyw jest

Gość szczerze mowiac...
ja nie zauwazyłam różnicy :)

Gość szczerze mowiac...
ładne bambosze do skarpetek :)

Gość dont really care
BUAHAHAhahah 5 za 200 dolarow?hahaha trzeba byc diota zeby tak pomyslec boze cepie przeciez 200 dolarow kosztuje Z KONTRAKTEm!!! jak pozyczka bulisz pozostale 2k miesiecznie z zaj**iscie duzym abonamentem. Haha idiota X X 147 dolcow w Walmart z kontraktem 2 letnim. Nie pierdol, że 2k wyniesie miesięcznie . Chyba, że 2k oznacza dla ciebie 2 stowy pacanie.

Gość Podgladaczzz
@dont really care powiedzmy ze 2k to cos kolo 700 dolarow. Czyli placac 150 dolarow masz do splacenia jeszcze 550. 2k miesiecznie? o czym ty gadasz koles. Wypisujesz nielze glupoty, te 550 dolarow splacisz w ciagu tych 2 lat placac ABONAMENT! normalnie np majac swoj telefon placisz 30 dolarow miesiecznie a majac iphona 5 bedziesz placil 70 dolarow miesiecznie (nie chce mi sie liczyc ile musisz placic ale nie chodzi o to), wiec wypisujesz niezle glupoty. To jest jak z kredytem, albo placisz za samochod 200k w 1 dzien i nic miesiecznie, albo bierzesz kredyt i placisz przez 10 lat iles tam miesiecznie. Wiec to ty ziomek glupoty wygadujesz

Gość Michalek33
Zgadzam sie z powyzszym postem. Ten "dont really care" to jakis idiota, mysli chyba ze zaplaci 150 dolarow za iphona 5 i to wszystko:D

Widze opis materialny a nie faktycznie to co jest ważne

to teraz już podrywasz jak leci, w sensie co się nawinie, a raczej co w ogóle raczy obdarzyć Cię jakąkolwiek uwagą? :)

Nie podrywam zartuje. Czekam az wroce spowrotem do USA bo tam jest dziewczyna moich marzen! co raczy obdarzyc mnie jakakolwiek uwaga? duzo tego, jestem mily, usmiechniety, wysoki, wygladam przyzwiocie, jestem osoba z sercem, dosc skromna z poczuciem humoru, inteligetna, wiedzaca co chce od zycia itd

Gość Przyszla dziewczyna
Czekam juz na Ciebie tylko bedziesz sie musial pofatygowac troche dalej na polnoc jak juz wrocisz na studia :)

Oj tam oj tam:) Mam dla Was dobra wiadomosc!!!! Od wczoraj do poniedzialku tata bedzie mial Nissana GTR na ajzde probna!!! Chcecie jakas fotke??? Czy wolicie Porsche? Czy Merc mojej mamy wystarczyl wam?

Gość Ja lubie Mercedesy
Ja lubie Merce, mozesz mi przeslac jakas fote!!! Ej a jakies gadzety fajne masz? okulary?albo czy masz jakies fajne koszule?

10:44 [zgłoś do usunięcia]BrotherArms Oj tam oj tam Mam dla Was dobra wiadomosc!!!! Od wczoraj do poniedzialku tata bedzie mial Nissana GTR na ajzde probna!!! Chcecie jakas fotke??? Czy wolicie Porsche? Czy Merc mojej mamy wystarczyl wam? x I ty piszesz, że jesteś skromny, raczej żałosny jak dla mnie

Doszedlem do Wniosku ze i tak straszne psy na mnie wieszacie od poczatku i nie ma to za bardzo znaczenia. Zreszta nikt nie wie kim jestem i w sumie nie mam co udawadniac:)

Gość Mokra Koszula
Ja chce zdjecie koszuli!! Jakies fajnej Twojej ulubionej!