Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZastanwiamSIęczy

Tak się zastawiam czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość ZastanwiamSIęczy

Nic złego by się nie stało, ani się nie staramy ani specjalinie nie zapobiegamy. Używamy prezerwatywy. Wczoraj mój facet spuścił mi sie na brzuch i pomaział mi całą pochwę spermą. Płytko, ale jednak :) Miałam dni płodne. Na niektórych forach czytam, że absolutnie nie mogę być w ciąży na innych że szansa jest ale nikła. Czy ktoś miał podobne doświadczenia i coś się z tego wykluło?

Gość ZastanwiamSIęczy
więcej juz tak nie będziamy robić choć szkoda. W sumie chciałabym... może coś zaowocuje

Gość ilan48
szansa jest dość duża pochwa po stosunku jest bardzo mokra a jak wiesz plemniki świetnie pływają a wilgoć w pochwie to wystarczająca głębokość dla plemnika by się swobodnie przemieszczał

Gość ZastanwiamSIęczy
tylko czy tak płytko wystarczy? jak sądzisz? może to głupie ale zaraz później się wysiusiałam. Nie wiem czy mogło to mieć znaczenie dla plemników. Dziękuję za odp

Gość ilan48
oj nie chciał bym cie straszyć ale kiedyś słyszałem o takim przypadku i urodziła się piękna dziewczynka ale ty może będziesz miała chłopczyka ale spoko nie martw się plemniki są bardzo słabe stad taka ilość w spermie a droga do jajowodu daleka ale jest to mozliwe

Gość ZastanwiamSIęczy
W sumie cieszyłabym się :) Teraz to się boję, że nie jest to dość realne. Mam 37 lat, wiem, że nie będziemy próbować warunki wiekowe nam już pozwalają to taka jedna okazja była ;) no nic pewnie nic z tego nie będzie, bo byłby to prawie cud :) Nie mam jeszcze dziecka i pewnie już mieć nie będę. No cóż powiem, szkoda, myślałam, że to bardziej realne. ale to tak pewnie 5% jest :)

Gość ZastanwiamSIęczy
głupia pod jakim względem? w internecie są sprzeczne informacje pytałam czy ktoś ma podobne doświadczenia. W czym problem? Osobo, która mnie obraziłaś żal mi Cię, brakuje Ci kultury po prostu. No cóż człowiek się z nią nie rodzi

Gość ilan48
mając 37l trudno jest przy pełnym stosunku zajść w ciąże wiec nie masz się czym przejmować gdybyś jednak chciała zajść ja mam piękna córkę i syna wiec jestem pewniak pozdrawiam

Gość ZastanwiamSIęczy
Czy to znaczy, że przy niepełnym stosunku zaszłaś w ciążę? Ja bym się ucieszyła gdybym była w ciąży :)

Gość ilan48
ja zawsze kocham sie bez zabezpieczenia prezerwatywy ochyda poprostu wyskakuje i nie mielismy nigdy nieporządaniej ciąży 2 dzieci planowane

Gość ZastanwiamSIęczy
zazdroszczę, ja przegapiłam chyba swój czas. No nic poczekam tydz zrobię testy jak nic nie będzie to zapomnę o całej sprawie i będę się pilnować bo w tym wieku to ryzyko. Choć kurczę tak bardzo bym się ucieszyła gdybym była w ciązy. Wierzę w ten cud, daję sobie tydz tej naiwnej wiary :) pozdrawiam i dziękuję za odp

Gość ilan48
chcesz poklikac gg 18702993

Gość myskaff
50/50 :)

Gość ZastanwiamSIęczy
50 to połowa szans :) teraz te trzy dni to zagnieżdżenie więc ciągle o tym myślę,test mogę zrobić za tydzien lub nawet więcej. Chyba się nie doczekam

Gość myskaff
nie mysl o tym to czas zleci szybciej :)

Gość ZastanwiamSIęczy
teraz nie potrafię, jak obudziły się we mnie takie pragnienia :) mogłabym mieć dziecko :)

Gość ilan48
hej myskaff nie rób jej nadziei wiesz ze to raczej cod gdyby miała 20 lat to szybciej

Gość ZastanwiamSIęczy
oj a procentowo jak myślisz ile to może być szans?

Gość myskaff
nie znam cie nie wiem jakie masz cykle ile masz lat.... u zdrowej kobiety szanse na ciaze w sytuacji jakiej opisujesz sa duze :)

Gość ilan48
ja gdybym mógł postawić to góra 5% i tak mysle ze przesadzilem

Gość ZastanwiamSIęczy
Ehh to już nawet nie czekam, choć chciałam sprawdzić za tydzien. Ale sprawdzę na pewno, może mi się akurat poszczęściło

Gość eh te głupiutkie kafeterianki
37 lat ia tkie bzdury pisze..swiat oszalał

Witam wszystkie użytkowniczki ! Czy możecie mi pomóc,okres spóźnia mi się 3 dni robilam test wynik wyszedł negatywny. ostatnią miesiaczke mialam 11 grudnia,z chłopakiem kochalam sie 1 tycznia. 7-8 stycznia powinnam dostać okres,ale nie dostałam ;< czy to moze byc ciąza? wynik testu jest wiarygodny ??? dodam ze bola mnie plecy i mam dziwne bole w brzuchu w roznych miejscach co jakis czas

Gość zancia28
dziewczy mam pytanko?zrobilam test 9 di od stosunku i wyszedl negatywnie.Czy jest mozliwosc ze za wczesnie go zrobila prosze o rade staramy sie o drugie dziecko.Wczesniej to nie liczylam dni tylko jak okres spoznial mi sie 2,5 tyd wtedy zrobilam

Gość zancia28
dziewczy mam pytanko?zrobilam test 9 di od stosunku i wyszedl negatywnie.Czy jest mozliwosc ze za wczesnie go zrobila prosze o rade staramy sie o drugie dziecko.Wczesniej to nie liczylam dni tylko jak okres spoznial mi sie 2,5 tyd wtedy zrobilam

Gość upupupup upupu up
oczywiscie, ze zrobiony za wczesnie

Gość madzia1301
Cześć Dziewczyny! :) Może to trochę głupie .. niedawno kochałam się ze swoim narzeczonym bez zabezpieczenia , niestety albo stety nie zdążył ... Trochę się obawiamy tego ale i też cieszymy. Mam troche dziwny apetyt ale to za wcześnie , czekam na miesiączkę która ma być w tym tygodniu .. ale już mi się troche kręci w głowie , słabo mi i dziwne uczucie w brzuchu , pocę się < raz mi gorąco raz zimno > miałam odruch wymiotny , i troche mało widoczne zmiany na skórze .. chcemy zrobić test ale jeszcze czekamy czy będzie ta miesiączka , wiemy że w czasie ciąży tez może wystąpić miesiączka więc jak wystąpi to zrobimy test po. Jak myślicie dziewczyny czy to już to ?