Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,,,:(

Mógłby ktoś doradzić?

Polecane posty

?

Gość jasne ,
dawaj

Piszac to mam lzy w oczach , uwierzcie temat bardzo przykry, ale mam nadzieje ze dostane jakies motywujace rady zeby pomogly i mi i jemu. Mam 18lat moj brat 23. 2 lata temu stracił dziewczynę, zmarła nagle na serce, miała wtedy 18 lat. Dziewczyna cudowna, uwielbiałam ją, zyczylam im jak najlepiej, mieli sie pobierac po skonczeniu szkoły, na dniach zareczac, zmarla tuz przed Wigilia.On od tamtej pory jest w amoku, zamyka sie w pokoju i placze,ustawia jej zdjecia wszedzie, znicze sie pala w pokoju wokol zdjęć, zaczal chodzic do kosciola, nalogowo czyta w internecie, kupuje ksiazki o zyciu po smierci.Z twardego chlopaka stal sie cieniem czlowieka, powiedzial ze nigdy juz nikogo tak nie pokocha jak ja, serce mi peka, chlopak mlody,przystojny, miły, ma powodzenie.. Nie potrafi sie pozbierac.Ja tez nie wiem jak pomoc. Rodzice zarowno jej jak i nasi sa zalamani.O ile jej rodzice powoli sie z tym godza tak on nie potrafi. I znowu sie poryczałam;( i jak mam mu pomóc w takim stanie??

Ma ktoś jakiś pomysł??

Gość dwa pawełki
fachowa pomoc psychoga tylko i wyłącznie

Gość dfkjjjjjjjjdshk
słuchaj musi gdzies wychodzic koniecznie bo siedzenie tylko go dobije no i klin klinem najlepiej jak zacznie spotykac sie z jakas dziewczyna zabieraj go na imprezy bo bedzie tylko gorzej....

Był pod opieka psychologa,a nawet psychiatry.. Nic nie dało

poszukaj dobrego psychologa (skoro poprzedni nie dali rady) w swojej okolicy www.znanylekarz.pl

Byly podejscia u roznych specjalistów.. Nawet tych lepszych. On woli zamknac sie w swoim swiecie, nic do niego nie trafia.. Nie moge na to paytrzec juz