Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość devilwearsprada

Sukienka

Polecane posty

Gość devilwearsprada

Kochane, możecie się wypowiedzieć czy ta sukienka pasuje czy nie na studniówke? :( jestem zrozpaczona gdyż nie mogę znaleźć żadnej odpowiedniej. Do niej planuje czarne szpilki i dużą, mocno błyszczącą i ozdabianą złotą kolie. Ewentualnie czarny cieniutki paseczek w talii. Zastanawiam się jednak czy nie jest zbyt skromna i za mało błyszcząca na taką okazje? :/

Gość qwerty1234569292
nie, oczywiscie ze nie będzie za skromna jeśli dodasz do niej fajne dodatki np. tą kolię o której piszesz....sukienka jest bardzo dziewczęca i mimo ze prosta i bez zadnych blyskow i cekinow to jednak ma bardzo wyrazisty kolor co tez sie liczy... Fajna bizuteria i będzie ładnie i z klasą! Aha - paska bym raczej nie dawała...

Gość braaaaaaaaaaaaaaaaak
mysle ze przede wszystkim jest malo elegancka. w czyms takim moznaby isc na codzien do szkoly albo na zakupy. poza tym, mozna miec taki czerwony kolor? slyszalam ze tradycja glosi ze studniowki raczej na czarno ;D

Gość devilwearsprada
nie jestem tradycjonalistką i zdecydowanie wole założyć żywą czerwień niż stać jak w żałobie^^

Gość qwerty1234569292
braaaaaaaaaaaaaak - bzdura, na mojej studniowce dziewczyny były w sukienkach w roznych kolorach, czerwonym tez...co do stroju to końcowy efekt w dużej mierze zależy od biżuterii i dodatkow i można w tej sukience wyglądać elegancko...nie kazdy chodzi w sukienkach na co dzien..

Gość Pieniędzy, dobrych znajomych
bardzo ladna ta z Allegro

Gość devilwearsprada
z tym, że ja właściwie lubie takie sukienki bez połysku, klasyczne, martwie się jednak, sugerując się opinią mamy, że w tej sukience będę za skromna.. :( chociaz osobiscie wydaje mi sie że to nic złego, zwłaszcza że nie jest to moja studniówka i idę tylko jako osoba towarzysząca.. miałam upatrzoną piękną granatową sukienke w Bershce ale jak na złość - wyprzedana ! :/

Gość diiiiizydaisy
druga moja propozycja nie jest błyszcząca ;)

Gość devilwearsprada
jest śliczna, z tym że to jednak nie mój styl :(

To nie jest sukienka wieczorowa! Na studniówkę należy się ubrać elegancko! Te propozycje z allegro bardzo łądne

Ta juz lepsza, skromna, ale na pewno bardziej odpowiednia od tej z długim rękawkiem

Gość devilwearsprada
myślicie że do tego lepsze będą długie, złote kolczyki czy jakaś kolia? wydaje mi sie że jednak kolczyki..

Gość devilwearsprada
pudrowy róż mi nie odpowiada za bardzo. A ta druga nie podoba mi się:p aaa poza tym to już zamówiłam sukienke, czułam że skończy się na czarnej. Tak czy siak, z zeszłym roku śmiałam się z dziewczyny która na studniówkę kupiła trzy sukienki nie mogąc się zdecydować, w tym roku zrobiłam to samo. :D