Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak tak tak tak ?

telefon w plusie mix czy dadzą mi tylko na sama dowód ?

Polecane posty

hej chcę wziąć jutro telefon w plus mix ale czy dadzą mi na sam dowód ? mam 20 lat no i wiadomo nie pracuję tylko się uczę...

Gość sasanka z mielna.
tak dadzą

Gość hgngjhgjg
dadzą ale musisz pokazać kwitek,że masz co mies jakiekolwiek pienądze żeby płacić abonament

hgngjhgjg słyszałam że już takiego czegoś nie ma jak pokazywanie jakichś kwitków ... ostatnio również w plusie jak brałam internet z mamą to się zdziwiłam ... bo pytała na którą z Pań ma pisać umowę ale powiedziałam żeby na mamę i również nie musiała pokazywać zaświadczenia o dochodach więc mam nadzieję że i z telefonem tak będzie że będę mogła go wziąć na siebie i tylko na dowód

Gość ewrwerwrerew
będzie potrzebny dowód + zaświadczenie o stałym zameldowaniu lub jakieś rachunki nie starsze niż trzy miesiące

Gość hgngjhgjg
nie wiem dokładnie ale nie wydaje mi się żeby od tak dali z tego co wiem a przynajmniej tak było że trzeba pokazać kwitek,że ma się dochody

eee tam.. trochę macie zacofane wiadomości... pytam w śród znajomych i dają bez problemu internet i telefny

Gość ewrwerwrerew
w takim razie nie zawracaj gitary i życzę powodzenia :classic_cool:

Gość sasanka z mielna.
ja kupowałam w listiopadzie i tylko dowód chcieli

Gość majka 1000
ja byłam ostatnio w plusie chciałam wziąsć telefon na dowód wszystko pieknie cacy umowa podpisana puł godziny musiałam czekac a tu nagle bank odrzucił moja prozbe o ten telefon nigdy nic nie brałam na dowud nic na kredyt myslałam ze dostane . jeszcze zostałam spławiona przez goscia z salonu plus bo była sobota okło 12 ,00 a facet do mnie bank nodrzucił prozbr o telefon umowe skasowałem do widzenia !!!