Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovely_shoes

On nie chce do mnie wrócic, co robić?

Polecane posty

Gość lovely_shoes

jestem załamana. Rok temu zerwałam z chłopakiem pod naciskiem rodziny. Po nim miałam innego, ale teraz juz nie jestesmy razem. Z tamtym czasem smsowałam. Ostatanio zdałam sobię sprawę, że jednak kocham go i żałuję, że zerwałam...napisałam mu, że chce wrócić, ale on ma nową dziewczynę i nie chce ze mną być. Nie rozumiem, przecież kochał mnie jak bylismy razem, płakał kiedy odeszłam a teraz inna jest tak po prostu ważniejsza? Spytałam się go jakie ma wspomnienia z naszego związku, napisał, że dobre i pozytywne, więc czemu nie chce wrócić? Napisał tylko, że jakby mu z nią nie wyszło to może się zejdziemy ale co ja mam tak czekać? Myślałam, że mnie naprawdę kochał...Napisałam mu, że skoro jest z nią szczęśliwy to niech do mnie nigdy więcej nie pisze, bo ja chce żyć normalnie i że chce by ktoś kochał go tak jak ja. Myślałam, że przemyśli i wróci ale on milczy już tyle czasu....

Gość sasanka z mielna.
ja pierodle zraniłas go to i płakał, ale czas minął poznał nową i jest szczęśliwy daj mu spokój sama sobie jesteś winna, ze słuchałas mamusi :o

Gość lovely_shoes
to czemu pisał, że ma dobre wspomnienia ze mną?

Gość Gosc
Bo dobre wspomnienia nie równają się z powrotem. Ma dobre wspomnienia, ale pamięta też Twoje zerwanie, które go zraniło. Ma tamtą i najwidoczniej jest mu z nią dobrze.

Gość lovely_shoes
smutno mi

Gość nie pociesze ale prawde powiem
pod naciskiem rodziny? Nie pojmuję...