Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do dziewczyn!

Dziewczyny, nie wstydzicie się być z bogatymi, starymi i łysymi grubasami?

Polecane posty

Gość Do dziewczyn!

Nie odczuwacie wstydu jak idziecie po ulicy ze starszym, tłustym, łysym gościem z nalaną gębą i brodawkami na mordzie?

Czuję się obrażony - dlaczego sugerujesz, że jak jestem stary, łysy i gruby, to jednocześnie bogaty?;)

Bo tak jest najłatwiej - wrzucić wszystkich do jednego worka. Nas - grubych i brzydkich - bardzo często od bogatych wyzywają;) Dżoneya, pamiętam, że miałaś opowiedzieć o jednym swoim śnie...

Gość dzoneya no to zajebistego
masz tatke:classic_cool: żal

Nie wiem, który, bo nawet nie zaczęłaś go opowiadać, ale podobno był straszny

hmmm a w jakim sensie straszny?? strasznie doszłam czy straszny bo nie doszłam czy straszny inaczej ?? nic nie napisałam??? :o

A jak bogaty, stary ale nie łysy jeszcze to mniejszy obciach?

A jak bogaty, stary ale nie łysy jeszcze to mniejszy obciach?

Z tego, co pamiętam (albo sam to sobie tak zinterpretowałem), to nie miał on nic wspólnego z seksem, ale w sumie taki też możesz opowiedzieć...

aaaaaaa czyli straszny bo zero seksa 😭 brahmin no nie pamiętam, obiecuję, że jak coś mi się przyśni dziś to ci napiszę :D

Gość nie skarbie,nie wsydzimysie
bo czegoz to sie wstydzic,ze zamiast na herbatke z tostem w barze "mis" z przystojniakiem,idziemy do zajebistej knajpy lub hotelu,lub zamiast uzywac kremu za 5 zeta,mozemy uzywac za 4oo? z tego sie cieszymy,syneczku anie wstydzimy,ale jak dorosniesz to zrozumiesz,ze kasa rzadzi swiatem

W tym sensie strasznych, to ja mam na potęgę:) No dobrze, więc tym razem postaraj się zapamiętać;) A wracając do tematu. Takie Panie pewnie się wstydzą, ale są zbyt dumne, żeby to okazać.

Gość karolline
Wrzucasz wszystkich do jednego worka, ja mam faceta 3 lata starszego :P

Gość nie skarbie,nie wsydzimysie
kremy za 400 uzywaja rowniez 25-latki,ktore sa z oblesnymi grubasami,i je na to stac,drogie dziecko,he he

Gość dexta
nie wstydzimy się ...:) lubimy komfort i wygodę ...

niektórym to nawt wiadro kremu nie pomoże nawet tego za 400 zwłaszcza w wieku 25. No chyba że sobie coś innego smarują niz twarz.

Hmm, to mówisz, że uprawianie seksu ze starym grubasem jest komfortowe i wygodne?

Gość v db
[nie skarbie,nie wsydzimysie bo czegoz to sie wstydzic,ze zamiast na herbatke z tostem w barze "mis" z przystojniakiem,idziemy do zaj**istej knajpy lub hotelu,lub zamiast uzywac kremu za 5 zeta,mozemy uzywac za 4oo? z tego sie cieszymy,syneczku anie wstydzimy,ale jak dorosniesz to zrozumiesz,ze kasa rzadzi swiatem] Wolałabym posmarować sobie twarz gównem niż wozić sięz facetem w wieku mojego tatusia.Inna sprawa że nawet gdybym posmarowala sobie twarz łajnem moja buzia byłaby ładniejsza niż twoja w kremie za 400 zł.Stać mnie na drogi kosmetyk ale sama na niego zarabiam a ty? Ty seksisz się z trupem:classic_cool:

A czy naprawdę drogi kosmetyk stał się dzisiaj dla kobiet wyznacznikiem jakości życia?

Gość marzycielka25
Dobry temat :) Widziałam ostatnio taką parkę w pub-ie.Ona ok 25-30 lat a on z 60 :/ Niski,gruby i obleśny ale za to obwieszony złotem jak choinka :) Przepraszam za słownictwo ale zrzygałabym się jak miałabym takiego pocałować a co tu mówić o seksie :/ Ble....!!!!!!

Gość Dzoneya przed lulu
dajcie spokój, przecież wszyscy wiedzą ze to kasa się liczy dla takiej laski :o Luksusowa ....... tu wpiszcie określenia.

Przykład luksusowej wódki pokazuje, że nie zawsze to, co luksusowe jest smakowite...

Gość Reflektor
A jak muszą się czuć starzy, łysi , nalani na mordzie i do tego bez kasy?