Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do dziewczyn!

Dziewczyny, nie wstydzicie się być z bogatymi, starymi i łysymi grubasami?

Polecane posty

Gość Do dziewczyn!

Nie odczuwacie wstydu jak idziecie po ulicy ze starszym, tłustym, łysym gościem z nalaną gębą i brodawkami na mordzie?

Gość oj nie przesadzajmy
Nie każdy bogaty jest taki, mam 19 lat i spotykam się z takowym, facet ma 42 a jest nieziemsko przystojny, inteligentny i o mnie dba, nie to co gówniarz co na randkę zabiera do mcdonaldsa , z nim jeżdzę w góry, nad morze, za granicę, chodzę na kolację i mam wszystko co chce. Wolę korzystać niż być z durniem, który nie ma na nic kasy. Tylko frajerzy nic nie mają, albo baby co wpadają i samotnie wychowują dzieci.

Gość oj nie przesadzajmy
Nie każdy bogaty jest taki, mam 19 lat i spotykam się z takowym, facet ma 42 a jest nieziemsko przystojny, inteligentny i o mnie dba, nie to co gówniarz co na randkę zabiera do mcdonaldsa , z nim jeżdzę w góry, nad morze, za granicę, chodzę na kolację i mam wszystko co chce. Wolę korzystać niż być z durniem, który nie ma na nic kasy. Tylko frajerzy nic nie mają, albo baby co wpadają i samotnie wychowują dzieci.

Gość maj-an
dobrze że istnieje dużo takich głupich lasek na sprzedaż. Za kilka tygodni sobie Ciebie wymieni, jak się zużyjesz;) używaj używaj:)

Gość oj nie przesadzajmy
Dodatkowo na nic mi nie żałuje, kocham go za to, że daje mi wszystko czego zapragnę, mam kartkę i super auto, mamy 2 mieszkania i dom, ja chodzę na fitness a on na siłownię i jest po prostu cudowny. Jeśli napisałeś|\napisałaś , że bogaty to już nie pisz, że z jakimiś śladami na twarzy.

Gość oj nie przesadzajmy
maj-an a znasz go?nie oceniaj ludzi jedną miarą, jestem z nim już 1,5 roku i mi to odpowiada, co więcej jak będę chciała to wezmę z nim ślub bo bardzo nalega:)zazdrościsz po prostu, bo pewnie takiego nie znalazłaś:)