Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrerete

jak zachowuje się facet, gdy kobieta zerwie z nim?

Polecane posty

Gość zrerete

liczmy, że bardzo ją kochał. bo kobieta to wiadomo, że przeważnie płacze, a facet? też płacze? idzie się zalać? jak próbuje zapomnieć?

Gość pneomides
idzie na disco zapiac cichodajke chleje z kumplami gra na komputerze oddaje sie swoim pasjom czyli: w koncu korzysta z zycia ! :)

Gość zrerete
Ale myślicie, że niektórzy faceci płaczą?

Gość pneomides
skadze, w zyciu co z oczu to z serca :)

Gość eweret;;;;;
mój eks gdy z nim zerwałam wkurzył się na maksa, był tak wściekły, że zaczął się przyjanic, kumplowac czy co tam jeszcze(nie wnikałam w to) z moją koleżanką mieszkającą kilka domów dalej, groził, zrobił karczemną awanturę mnie i przy okazji moim rodzicom...mogłabym wymieniac jeszcze dalej, ale faceci reagują bardzo różnie, mój eks okazał się niezrównoważony psychicznie

Gość beztabu1
zalezy jaki facet sa tacy ktorzy to przezywaja, sa tez tacy ktorzy mowia trudno, zyje sie dalej, czesto i u jednych i u drugich tli sie nadzieja ze ona jeszcze wroci

Gość zrerete
eweret;;;;; - A z jakiego powodu zerwałaś? Ile miał wtedy lat? Bo mój też podobnie się zachowywał, a niby taki dojrzały był. Ile ja przez niego wtedy płakałam... :(

Gość terapia12
oooo pewnie, ze przezywaja, a ich meskie ego !!!!! pija, placza, sledza, groza,dostaja depreche itd.......................................

Gość rkjene
naprawde myślicie ze płaczą? ze potrafi płakać z tego powodu?

Gość beztabu1
zdarza sie ze niektorzy placza

Gość eweret;;;;;
zrerete->mój eks to normalnie dostał szału i dostał takiej chęci zemsty, że masakra...groził mi zemstą, wojną, odwetem...takiej nienawiści u nikogo nie widziałam, on miał 23 lata, ja 26...zerwałam po 8 miesiącach...bo bardzo mnie zawiódł...a potem kiedy chciałam dac nam jeszcze szansę to on nie...do dzisiaj mnie nienawidzi i wszystkich osób związanych z moją osobą...

Gość beztabu1
tak gdzie byla miłość tam po rozstaniu płacz,smutek jest czyms normalnym,naturalnym

Gość beztabu1
eweret Bo niespełniona miłość to specyficzny rodzaj nienawisci, miej sie na bacznosci przed jej ofiarą- myślącym samotnikiem.

Gość eweret;;;;;
bez tabu->żadna milosc nie powinna zamieniac się w nienawisc, miałam kilku chłopaków i do dzisiaj jestem z nimi w dobrych relacjach a ten ostatni...ehh...przeszedł samego siebie...

Gość beztabu1
oczywiscie ze zadna milosc nie powinna sie zamieniac w nienawisc, ale ten cytat pokazuje ze sa i takie rozstania po ktorych zostaje jakas specyficzna, niewytlumaczalna nienawisc

Gość eweret;;;;;
bez tabu->mówią, że nienawisc jest drugą stroną miłości, ale żeby aż tak znienawidziec osobę , którą się ponoc kochało???w dodatku upokorzył mnie...osobiście przedstawił mi nową laskę...nie ma nic gorszego niż spotkac w cztery oczy nową następczynie...zreszta o czym tu gadac, mój eks juz tydzien po zerwaniu jezdził z moimi koleżankami na zabawy...zamiast pogadac, wyjasnic ze mna pewne drażliwe kwestie to on nie...

Zazwyczaj w takiej sytuacji mężczyzna popełnia samobójstwo. I dlatego statystycznie rzecz biorąc, mężczyźni żyją o wiele krócej od kobiet.

Gość beztabu1
alebaba tos dowalila do pieca, samobojstwo w takiej sytuacji popelnia maly procent ludzi eweret nikt do konca nie wie co siedzi w umysle czlowieka i do czego jest zdolny

Gość Apart007
Wiesz, trudno nie zaregowac na to w jakis drastyczny spoosb jesli facet kochal i byl w zwiazku 5 lat z kobieta ktora uwazal za swoja przyszla zone, a ona pewnoego dnia zabrala manele i odeszla bez slowa. Chyba taki facet musialby byc jakims totalnym pustakiem emocjonalnym, nie sadzisz? Po Tobie to pewnie splynelo, przeskoczylas na inna galzke i jest znow bajka, takie jestescie wlasnie pierdolone modliszki bez serca.

Gość Apart007
Do eweret;;;;; wyjasnic drazliwe kwestie ? Jakie kwestie tu wyjasniac jak kobieta zrywa z facetem ? To co nie wiesz co robisz ? Piszesz na tremat jak to facet zerwal z TOba ??