Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eweline48

Samo życie

Polecane posty

Zakładam watek z myślą o samodzielnych rodzicach. Chcemy kontynuować poprzedni watek oraz zapraszamy rodziców, którzy chcą do nas dołączyć:)

Siemaneczko! Moge tu z Wami zostać? :D Taki rodzynek! :D Co u Wspaniałych Mam? Powrót do pracy po Świętach?

Ktosiu, Ty zawsze i wszędzie możesz:D Ja juz mialam dziś sporo pracy, jak na pierwszy dzień w nowym roku, to nawet zbyt duzo:( A ja tam u Ciebie tatusiu?? Dzieci nie dokuczają?

Jedno z noga w gipsie dokucza bo się nudzi ale musi chłopak być dzielny :P Ty w pracy a ja jeszcze luz w domu.. :D Najlepszy dzień dziś dla Eweliny i Jej dziecka! :)

Biedny ten Twoj chłopak:( A Ty masz luzik w tym domu:P Tak Eweline i dziecko świetowali, ciekawe czy duzo prezentów było... bo moze wszystkie mikołaj juz zdążył przynieść:D

Eweline, gdzie jest tort?! Co do prezentow to moje dzieci w tym roku dostały nadprodukbke na najblizsze 5 lat, głównie syn - mikołaj,choinka, potem same wiecie co i zbiera zabawki nadal Szczęściarz jeden.. :)

No proszę, proszę:) Witajcie kochani:) U mnie też wszystko oki. Powoli wracamy do rzeczywistości po świętach. A dziś mamy szczególne święto, pierwsze urodzinki mojego skarba:)

A ten łasuch jak zwykle o jedzeniu:D:D:D Ale ja też mam ochotę na torcika:D

To na ten swój czas zamawiam kawałeczek torcika:) Ktosiu, do kogo było o tych jajakach????;) Dobranoc, czas na sen...

Jajka jajkami,ale coś jeść trzeba;) Czy tak Eweline?? Ktosiu, widać masz za dużo pieniędzy skoro płacisz takie mandaciki:P Jak Wasze dzieci,bo moje chyba wreszcie przejrzalo na oczy...