Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lela15

brak przyjaciół i znajomych :(

Polecane posty

Gość lela15

od pewnego czasu czuję się bardzo samotna bo mam tylko jedną koleżankę. niestety ostatnio widujemy się tylko w szkole bo ona mieszka poza miastem i do tego ciągle jest czymś zajęta żeby ze mną wyjść :( poza nią nie mam żadnych znajomych... w dodatku jestem bardzo nieśmiała i mam problemy z nawiązywaniem kontaktów przez co nie jestem zbytnio lubiana w klasie. wiem że mogłabym się zapisać na jakieś kursy kółka itp. ale nie mam jakichś szczególnych zainteresowań więc nie wiem na co się zapisać i boję się że przez swoją nieśmiałość tam też nie nawiążę bliższych znajomości nie wiem co robić, czuję się naprawdę samotna... nie mam z kim nawet iść na spacer :( tylko nie piszcie żebym poszła na jakąś impreze, na koncert, czy coś takiego bo jestem zbyt nieśmiała żeby iść sama i kogoś tam poznać

Gość Mr.White.;
jesteś przeciętna czy nawet atrakcyjna jeśli tak to ruszaj na głęboką wodę... ludzie nie gryzą

Gość echechech
zapisz się na jakąś sekcję, taniec, wspinaczka, stała grupa zajęć pulsuje chcąc nie chcąc nowymi znajomościami

Gość echechech
zapisz się na jakieś stałe zajęcia/sekcje sportową np wspinaczkę czy kapoeirę, stała grupa chcąc nie chcąc prowadzi do nowych znajomości a nawet jeśli nie to masz zajęte popołudnia i brak czasu nt rozmyślań o samotności ;)

Gość lela15
Mr.White.; choć nie wiem jak atrakcyjna bym była to chyba bym nie dała rady ;p

Gość lela15
fubu nie chcę pocieszenia tylko jakiejś sensownej rady

Gość Madame Ciapate
skad jestes? :)

Gość lela15
mazury :)