Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torial

Kochanka która stała się żoną

Polecane posty

Gość torial

czy są tu dziewczyny, lub mężczyźni którzy odeszli od żony by wziąć ze swoją kochaknką ślub, jak się u was układa czy jesteście szczesliwi?

Gość torial
wzięłam ślub z nim, on odszedł od niej 2 lata temu, jednak dopiero 4msc wzięliśmy ślub w sumie 3 msc po jego rozwodzie. tak naprawdę w sumie ciut wymusiłam na nim ten rozwód czy myślicie że mogę być szczęśliwa. On nie ma kontaktu z byłą, mówi że jej nie kocha byli razem 12lat...

Gość kasandXra
wymusilas? ma dzieci?Mysle ze bedzie wracal myslami do tamiego zycia , w sumie to 12 lat

Gość kasandXra
Ja mam kochanka od 5 lat,po 2 latach planowalismy slub(bardziej on nalega) Dzis wiem ze dobrze zrobilam ze sie z ni nie zwiazalam

Gość esgttjgh
Powiedzenie, ze nie można zbudować szczęścia na cudzym nieszczęściu jest trafne. Dopadnie Cię karma, nawet nie wiesz kiedy i wtedy dopiero dojrzejesz. Nie pisze tego jako zraniona. Po prostu takie jest życie.

Gość torial
trochę wymusiłam...teraz jesteśmy razem w sumie on się do niej nie odzywa, ale czasem pisze że musi mu coś tam ona jeszcze oddać, żadnych miłych sms typu co u niej itd Ogólnie byliśmy razem 5 lat w związku kochanek kochanka, pokochaliśmy się ale jednak teraz trochę się boję że może mi zrobić to samo. On zapewnia że nie, bo mnie kocha

Gość kasandXra
esgttjgh nie przesadzaj z ta karma

Gość esgttjgh
On jest durniem i tylko dupy mu w głowie, zero odpowiedzialności, a Ty, że na to poszłaś jesteś jeszcze głupsza.

Gość torial
nie mają dzieci, więc chyba nie będzie do niej wracał nawet myślami?boję się trochę, ja wiem że on ją bardzo skrzywdził w sumie zrujnował jej życie, bo z opowieści jego kolegów ona była niesamowitą kobietą, niezwykle piękną , bardzo go kochała nawet starała się by wrócił do niej przez jakieś 2 lata, najgorsze że mu się chyba to podobało nawet mówił że jest jej pewny, ale kocha mnie przecież inaczej to by nie wziął ze mną ślubu

Gość kasandXra
trochę się boję że może mi zrobić to samo" no wlasnie..................................ja tez kiedys kochal, znudzila sie? brakowalo czegos?A z drugiej strony wiesz czego mu brakowalo w malzenstwie ze polazl do ciebie wiec mozesz temu zapobiec , ale obawa jest.Z drugiej zas strony jak "bedziesz marudzic"czy napewno nie zdradzi itd.. tez sie moze misiowi znudzic.Wiesz ja bardzo sie ciesze ze sie ze swoi kochankiem nie zwiazalam, i nie zwiaze

Gość esgttjgh
Słusznie się obawia. Rozumiem, ze hormony nabuzowały i wdała się w romans, ale sorry kobieto trzeba się też liczyć z konsekwencjami. Nie ma dymu bez ognia. Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę...itp, itd A ta jeszcze na forum szuka usprawiedliwienia...co za świat. heh

Gość torial
dlaczego się nie chcesz związać z nim?

Gość kasandXra
tego nigdy nie mozesz byc pewna, iz myslami do niej nie bedzie wracal, to wrecz niemozliwe,nie dowiesz sie tego.Jak nadejda u was "ciezkie dni"to bedzie was porownywal, badz tego pewna

Gość torial
wygrała miłość przecież, to żadne usprawiedliwienie, trzeba iść za miłością, walczyć. Wydaje mi się że wygrałam, czuję się lepsza od jego eks, choc jakoś mi jej żal bo wiem że bardzo cierpiała jestem ludzka mam uczucia i czuję że jej mi żal, mam nadzieje że ułoży sobie życie ale jednak z dala od mojego męża

Gość kasandXra
Dlaczego nie chce sie zwiazac? Bo z perspektywy czasu wiem jaki jest, bardzo duzo czasu spedzamy z soba mija juz 5 lat

Gość torial
dlaczego będzie nas porównywał???przecież wybrał mnie jednak, coś psuje mi się chumor, narazie nie ma gorszych dni jest super, widzę że mnie kocha, jednak jedno mnie martwi że wyjeżdża na delegacje, mówi się że jak raz zdradzi to zdradzi drugi ale jesli jestem miłością jego życia to chyba nie prawda

Gość celowo małą literą
on kiedyś zrozumie jakim był durniem i może nie będzie za późno, może go ona jeszcze przyjmie. A ty się nie łudź, wziął ślub żeby zapomnieć że był nie fair, że był dupkiem, tylko nie dostrzega, że nadal nim jest. Kiedyś zaskoczy i pożałuje. A ty pójdziesz w odstawkę.

Gość torial
nie rozumiem, dlaczego wziął ślub bo był nie fair??przecież to nie trzyma się kupy

Gość kasandXra
Nie mozesz teraz rozmyslac nad tym iz jest Ci jej zal, bo nigdy nie bedziesz szczesliwa,przypisujesz sobie jej cierpieni, no poniekad tak jest, ale nie mozesz tego robic

Gość torial
rozumiem, ale może jednak będziecie razem, a układasz sobie życie z kimś oprócz niego

Gość kasandXra
celowo małą literą Dlaczego jest durniem?gdyby kochal zone nie zwiazalby sie z inna kobieta,slub,wiec daruj sobie te wypociny

Gość esgttjgh
"torial wygrała miłość przecież, to żadne usprawiedliwienie, trzeba iść za miłością, walczyć. Wydaje mi się że wygrałam, czuję się lepsza od jego eks, choc jakoś mi jej żal bo wiem że bardzo cierpiała jestem ludzka mam uczucia i czuję że jej mi żal, mam nadzieje że ułoży sobie życie ale jednak z dala od mojego męża" Jezu jak czytam takie rzeczy to ogarnia mnie przerażenie i pewność, ze koniec świata jednak niedługo nastąpi.

Gość kasandXra
torial Nie, narazie nie chce stalego zwiazku,on zgadza sie na wszystko by tylko ze mna byc,Wiele razy odchodzilam, eh dluga historia

Gość esgttjgh
oby to była prowokacja

Gość celowo małą literą
BO CHCIAŁ ZAGŁUSZYĆ WYRZUTY SUMIENIA, I POZA TYM NACISKAŁAŚ??

Gość kasandXra
esgttjgh Facet wybral ta ktora kocha, tak trudno zrozumiec?jest teraz jego zona,gdyby kochal swoja ex zone zostalby z nia

Gość kasandXra
celowo małą literą Nie krzycz,przeciez sila do oltarza go nie zaciagnela

Gość torial
odchodziłaś i co??błagał byś wróciła opowiedz więcej:) mi dziś ciężko, jego nie ma, weszłam na konto jego eks podglądam ją czasem cóż śliczna z niej kobieta, ciekawe czy on ją również podgląda??mówi że nie, bo po co, że ma ją gdzieś. Ale z drugiej strony kochał ją

Gość torial
z tamtą miał ślub kościelny ze mną cywilny, a dlaczego miał wyrzuty sumienia??nadal nie rozumiem, moim zdaniem to raczej miłość

Gość celowo małą literą
Dlaczego durniem? Bo miał kochająca osobę obok a pojawiło się kurwisko, zamachało mu cipskiem przed oczami i facet poleciał. dlatego. Ale życzę, żeby się otrząsnął i zrozumiał. I tak będzie. A moje życzenia się spełniają. Żałuj, że weszłam na ten topic.