Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy......

ładna ta sukienka (na wesele) bo zastanawiam sie nad kupnem

Polecane posty

Gość bardzo ciekawa seksowna
sukienka, będziesz wyglądać super

Gość busiobusio
ja tez wlasnie szukam sukienki na wesele :) cos z ta twoja jest nie tak, bo modelka jest szczupla a wyglada mocno niekorzystnie w tej kiecce.. szukalabym dalej

Gość novak-novak
Tandetna, bazarowa. Nie kupuj.

Gość nie wiem czy......
ona ma wszyte poduszki w ramionach wiec optycznie może lekko pogrubiać ale ja jestem deko szczuplejsza od modelki wiec powinno być ok tylko chciałam wiedzieć czy nie jest obciachowa , mam 23 lata

Gość novak-novak
Jest obciachowa. Bardzo.

Gość echechech
jeśli masz nieduży biust sukienka raczej wymaga nie założenia stanika albo takiego przylepianego który na dużym biuście nie zdaje egzaminu szczególnie jeśli masz zamiar się bawić. Poza tym ten fason optycznie poszerzy partię biustu i ramion, ale będzie wyglądać dobrze na osobie bardzo szczupłej z ładnym wcięciem w tali i o bardzo zgrabnych nogach... osobiście na wesele nie wybrałabym tego typu kreacji, ale to zależy kto w czym dobrze się czuje:)

Gość kudłaty rockman
brzydka, ale jeśli wyglądasz jak kobieta ze zdjęcia to wszystko będzie ci pasować :classic_cool:

Gość busiobusio
jak jestes szczuplejsza to szukaj dalej! mozesz przebierac w sukienkach, jest milion ladniejszych

Gość nie wiem czy......
szukam ale musi to byc sukienka z długim rekawem bo wesele jest w jakiejs remizie nieogrzewanej a teraz zima wiec w sukience bez rekawów bym zamarzła chyba...

Gość nie wiem czy......
nie jest to reklama sklepu... jeśli macie jakieś propozycje sukienek z długim rekawem to wklejajcie linki bede wdzieczna bo wesele tuż tuż a pomysłow brak

A to przepraszam jeśli nie nowy. Zresztą nienowe też potrzebują czasem podbicia. Bluzka ładna. Na tej lasce, bo ona ładna.

Gość echechech
hmm długi rękaw.. ale ta długość i odkryte plecy raczej cię nie ogrzeją... lepiej zainwestuj w bolerko albo narzutkę zamiast długi rękaw;)

Gość echechech