Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bechadores

zaprosil mnie do domu..

Polecane posty

Gość bechadores

ten zwiazek jest naprawde swiezy. na sylwestra, gdy spalismy razem w lozku jedynie piescilismy sie (nie oralnie :P) I duzo calowalismy. nie wiem teraz jak zareagowac, gdy w piatek bede u niego pierwszy raz w domu. mamy ogladac film, ale wiadomo ze dojdzie do czegos wiecej. na seks z nim jest za wczesnie. do tej pory nie rozmawialismy jeszcze o tym. nie wiem nawet czy jest prawiczkiem czy nie.. jak myslicie, jak mam sie zachowac gdy zalozmy bedzie chcial przejsc do czegos wiecej niz wlozenie dloni do moich majtek? jeszcze za wczesnie, bym zdejmowala ciuchy. tak samo jesli zapytalby o liczbe moich partnerow. mialam ich kilku. raczej nie chce, by to wiedzial. jak grzecznie 'przerwac' ta ewentualna sytuacje? powiedziec po prostu ze za wczesnie? on jest inny od moich ex, chce byc delikatna z nim. z bylymi nie mialam problemu. ale boje sie troche tej sytuacji..

Gość hoppit
Ale jak wy się całowaliście "nie oralnie"??? Dupami, czy jak? :classic_cool:

Gość bechadores
czytanie ze zrozumieniem sie klania ;) nie piescilismy sie oralnie tylko rekoma. dodalam, ze nie oralnie bo wiem jak na kafe ludzie potrafia sobie dorabiac ideologie :p. a calowalismy normalnie:D

Gość oralnie to znaczy po prostu
ustami. Nie wiem, czy sie calujesz czym innym? a do tematu - umow sie nie u niego, tylko na neutralnym gruncie, prosta sprawa, Do niego zdazysz jeszcz przyjśc.

Gość bechadores
ale juz jest ustalne ze do niego. mam poznac jego rodzicow. wiem jednak, ze tak czy siak bedziemy Sami, bo jego rodzice pozniej wychodza I zostaniemy Sami.

Gość bechadores
po 20. wiem, temat na miare nastolatka ale sprawia mi to problem, bo naprawde zalezec mi zaczyna I chce byc delikatna nawet w 'odmowie'.

Gość bechadores
Boze, moja skladnia jest beznadziejna w 2 postach wyzej. Przepraszam, pisalam na szybko :P

Gość bechadores
Ja mam 43 a on 62, ale świetnie się trzyma i ma jeszcze kilka własnych zębów :)

Gość szasssssas
20 lat i kilku partnerów? niezła kurva i tak się koleś dowie ahahaha :D