Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggrubaaskaa21

START 98 KG

Polecane posty

Gość też zaczynałam od 98
witam, aczynałyśmy od identycznej wagi dlatego chcę do ciebie dołączyc mam już 1,5 kg za sobą:-) zaczełam po swiętach przed swiętami doszłam do 93 ale oczywiście święta kusiły i to co gubiłam przez 3 tygodnie nadrobiłam w 3 dni. moja dieta to mż chyba dlamnie najskuteczniejsza ograniczam słodycze bo zrezygnowac bym nie potrafiła:-) tak od swięta do kawy małe ciasteczko lub choby herbatnik. o 16 zjadam jakiś owoc i to mój ostatni posiłek dnia. piję 2 czerwone herbaty dziennie. też jestem mamą już 2 lata w ciązy przytyłam aż 34 kg. ale już je zgubiłam teraz mam taka wagę jak miałam przed. wiem że to dużo jestem od zawsze gruba mam 30 lat i nie pamięta wadgi ponizej 80 kg. chyba jak byłam nastolatką niemam celu ale napewno 98 to za dużo o wiele za dużo mam 172 cm. mam nadzieję że chocby do lata to 8 z przodu się pojawi.

Gość też zaczynałam od 98
myślę też o jakimś suplemencie.mam w domu rowerek czasem jak córcia wcześniej spac idzie to mam okazję trochę potrenowac może jakiś suplemeny wspomadający dy pomógł używałyście co kiedyś? moja kumpela przy takiej diecie jak ja zaczełam i braniu bio cla z ziel. herb. w 8 mies. schudła 32kg!!!! oczywiście cwicząc

Gość ja tez zaczynam od 98
ej dziewczyny czy to koniec? no piszcie co napaliłam się na wasza współpracę a tu ucichło coś

ej dziewczyny czy to koniec? no piszcie co napaliłam się na wasza współpracę a tu ucichło coś

Gość NieTakaMała
bardzo żałuję, że nie mogę chodzić na rolletic i chociaż jedną sesje bym poleciła, żeby sprawdzić. masaż jest przyjemny, wiem bo dotrwałam prawie do końca:p jeśli chodzi o suplement diety to ja kupiłam błonnik z anansem i chromem. Łykam je przed posiłkiem. Rano przed śniadaniem piję czerwoną herbatę. A czy któraś chodzi na pływalnie? Jestem ciekawa czy pomaga ona w odchudzaniu i w zwalczaniu cellulitu. To moja zmora xD

ja to za bardzo nie mam kiedy cwiczyc bo moje dziecko mi nie pozwala poza tym dom.praca i zwykłe codzienne obowiązki wykańczaja na tyle że wieczorem się juz nic niechce. idę zaraz trochę pocwiczyc bo mam trochę czasu choc niemam zbytnio chęci:-) no ale.... warto pocierpiec dla 20 dkg. mniej na wadze rano:-)

Gość ewelinaaa3333
ja kiedys bralam ocet jablkowy w tabletkach i niby nie czulam sie glodna :) moze znowy zaczne ..

Gość NieTakaMała
Hej;) jak tam u Was dzisiaj z silną wolą?:D mnie mocno chcica naszła na słodycze, matko ale muszę się powstrzymywać;P kupiłam sobie rękawice do masazu i robie dzisiaj sobie peeling kawowy na cellulit. znacie może jakies inne (skuteczne) sposoby na pozbycie się tego cholerstwa?:P

Gość gvhbjnm
MÓJ SPOSÓB NA MAŁY APETYT ! Jedyne, co odchudza to umiarkowane jedzenie i dużo ruchu ;) Tabletki, żele, dziwaczne diety itp to tylko sposób na zarobienie na epidemii otyłości. Jednak jeśli ktoś ma słabą wolę i uwielbia jeść, to zdrowe odżywianie może mu przychodzić z wielkim trudem. Tu może pomóc Yerba Mate, która hamuje apetyt, daje uczucie sytości w żołądku, przyspiesza przemianę materii i oczyszcza z toksyn, pijąc Yerbę łatwiej wytrzymamy na diecie- ba, nawet nie zauważymy, że na niej jesteśmy, bo zwyczajnie nie będziemy głodni ;) do tego pobudza lepiej niż kawa, więc jest świetna do nauki ;) Energia, odchudzanie, koncentracja, mnóstwo witamin, magnez, żelazo, potas... Polecam ;) Z autopsji mogę potwierdzić, że faktycznie nie chce się jeść. Schudłam mimo woli, bo pijąc Yerbę, mój żołądek nie domaga się jedzenia zbyt często ;) A kawa już dawno poszła w odstawkę ;) Więcej info o Yerbie przeczytacie na tym blogu ( ma tyle właściwości, że nie dałabym rady tu wszystkiego napisać ;) ) :http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Hej Hej! Ja nie odpuszczam :D jestem ,trwam ale kiepsko :D. Wczoraj o 21 wieczorem chciałam zamówic pizze haha ;P jednak się pochamowałam i zjadłam troszkę ryżu na mleku! tO NAWET NEI BYŁA CHĘC NA PIZZE,ale aby się ochać. Dziś ,,w nagrodę,, pare deko mniej. Niestety zjadłam na obiad dwa szbycelki sojowe plus ziemniaki i buraczki.Chyba wyczerpałam limit kalorii.. a chciała bym potem zjeśc jogurt z płatkami.. ;P . Oby mi ochota przeszła :D. Musze pogrzebać więcej za ta dieta montignaca :) . Pozdrawiam!.

witam,rono się ważyłam i było 95,5 więc jestem dobrej myśli:-) dużo dają wiczenia. wczorej miałam 40 min. na rowerku

saszka... czy ty schudłaś 10kg. w dzień?? twój opis na to wskazuje:-)

PRZEPRASZAM! :D nie wiem o czym myslałam jak wspisywałam wage w stopkę :D.Poprawiłam! dzieki za zwrócenie mi uwagi! :))

Gość wiecznie się odchudzam
ja też chętnie dołączę do grona walczących z nadwagą mam do zgubienia bardzo bardzo dużo

przy wzroście 155 ważę ponad 100kg to tak jakby było nas dwie proszę doradźcie mi coś dobrego na zmniejszenie apetytu jestem tak zdesperowana że chciałam kupić coś przez internet ale strach mnie obleciał 4 lata temu schudłam 20kg ważyłam mimo wszystko za dużo ale czułam się fantastycznie a potem zaszłam w ciąże i kilogramy wróciły

Gość NieTakaMała
Witamy nową kompankę do walki ze zbędnymi kilogramami:) prosząc o radę nz temat zmniejszenia apetytu to masz na myśli tabletki, tak? wg mnie błonnik z chromem jest okej. od paru dni łykam i nie czuję głodu, dzisiaj zapomniałam i już mi w brzuchu burczalo:)no i czerwona herbata jest dobra. może faktycznie daje poczucie sytości. dziewuszki a Wy się ważycie codziennie? ja dopiero planuje w połowie stycznia kiedy będę na wizycie kontrolnej u dietetyka. tak własnie co drugi tydzien, zeby widziec konkretne efekty, oby były:)

Witajcie od wczoraj mnie nie bylo ale wyskoczyly mi drobne problemy:) Ja dzis bez sniadania ale na obiad zjadlam dwa kawalki mieska pieczonego bez skory i 3 ogorki korniszonki;)a pod wieczor chyba 15 uszek i troche platkow na mleku aha i kostke czekolady nie moglam sie oprzec mam nadzieje ze nie przekroczylam limitu:)Cwiczy dzis nie cwiczylam:)od jutra juz bede codziennie,ja nie bede brala zadnych suplementow nie wierze w to.

wiecznie sie odchudzam.... najwazniejsze żebyś sie nie głodziła bo potem to wszystko nadrobisz na początek to co jesz normalnie to utnij o połowe ,zamiast kotleta zjedz pół zamiast 2 łyzki ziemniaków to jedna i tak żołądek sam sie zacznie kurczyc a jak doskwiera wielka chęc jedzenia to jedz owoce. jabłek to możesz kilogram nawet zjeśc a niezaszkodzi. po ciąży też miałam grubo ponad setke ale tym sposobem udało mi się to zgubic a dopingowało mnie to że z poczatku waga szybko spada. pij dużo wody i jak koleżanki wspomniały czerwona herbate no chyba że karmisz jeszcze dzidziusia to niewskazana lepsza zielona w tym wypadku. mam duże szanse na schudnięcie zwłaszcza że kiedyś juz ci sie odało

Gość NieTakaMała
Ja bym jednak uważała z dzienną porcją owoców, bo wbrew pozorom mają one sporo cukru. Wiadomo, że lepiej zjesc jabłko zamiast ciasta, ale też są zdradliwe. Co jest ważne to to, żeby nie jeść ich na wieczorny posiłek, bo owoce wzmagają apetyt i można się skusić na nocne podjadanie, a po co nam to;)

jestem strasznie zdesperowana już nie mogę na siebie patrzeć myślałam nawet o leku meridia ale się boję że kupię jakiś trefny

Witam kochane! Ja cały czas grzecznie się odchudzam. Leków na odchudzanie NIE kupujcie. W 99% to jakiś szmelc, którym odchudzicie jedynie portfel. Jedzenie mniej, ćwiczenia i waga sama spadnie :). Przyznam, że moja dieta 600 kalorii jest męcząca i momentami czuję się słabo, ale spoko...jadę na niej dalej :) Jak wasze odchudzanie??

Gość NieTakaMała
Też nie polecam silnych leków. Wg mnie jeśli ktoś nie ma silnej woli (tak jak ja) to jest jedno wyjście: pójść do dietetyka. I do tego zachęcam.

Czesc dziewczynki mnie ok ale chyba przesadzilam dzis troche:)zjadalam jedna parowke i kromke chleba potem 10 kopytek z cukrem manadrynke i pare ciasteczek z kremem i to tyle ktos sie orientuje ile to kalorii .A terez biore sie za ciczenia,odezwe sie pozniej papa

oj...wiesz, to zależy od tego jak duże te ciastka i kopytka, ile cukru i tak dalej, więc nikt ci tu tego szczerze nie powie...nie łam się i od jutra nie grzesz więcej :) każda z nas od czasu do czasu pewnie będzie mieć wpadki...kurcze, ja się dziwię, że na 600 kaloriach czuję się nażarta...serio chyba powoli zaczynam świrować i cokolwiek zjem to mam wyrzuty sumienia :/

Gość NieTakaMała
Hej dziewczęta;) Kolejny dzień liczenia kalorii za nami:) Mała1987: naprawdę podziwiam, że jesteś w stanie tylko 600kcal zjeść. No ale masz dużo mniejszą wagę, to też żołądek mniejszy. Ale pamiętaj: nie popadaj w paranoję i nie miej wyrzutów jeśli jedzenie jest zdrowe i niskokaloryczne! Udanego dzionka!

Witam :). No mam nadzieję, że się w tej diecie nie zagalopuję...Tu nie ma czego podziwiać...Po prostu dobrze kalorie rozplanowałam :). Muszę dzisiaj sobie jakiś lekki obiadek wykombinować...Miłego dnia laseczki ;)

Witajcie ja od dzis juz sie trzymam 600 kcal,zjadlam na sniadanie trojkacik serka topionego na obiad mam rybe smazona z ziemniaczkami i kapusta kiszona mam zamiar zjesc dwa kawaleczki i surowke podwieczor jablko.Wczoraj juz nie weszlam bo pocwiczylam 45min i poszlam sie kapac:)a teraz zapijam czerwona herbatke

o rany dziewczy jak patrze jak sie odzywiacie to moge wam przepowiedziec w 1000% pewnoscia , ze sie spelni, ze niedlugo bedziecie wygladac jak slonice :( 600kcal to stanowczo za malo a juz dla kogos kto tyle wazy to na pewno. Wasz organizm zamiast zwiekszyc metabolizm co ulatwia spalanie tluszczu i sprawia, ze po diecie nie bedzie jo-jo to on teraz przejdzie na tryb oszczedzajacy i zamiast spalac tluszcz bedziecie spalac miesnie co sprawi , ze po odchudzaniu " Skora wisi jak na marysi" no i bedziecie miec napady glodu. Ja bylam na takiej diecie UBF i super schudlam waga nie wrocila a w trakcie wcale nie glodowalam. POLECAM! + cwiczenia najlepiej na silowni lub z plyty zjakas instrutorka ja cwicze z Cindy Crawford bo ma super cwiczenia ktore daja super efekt. 1 Podejrzewam, ze jestescie bardzo mlode wybierajac diete 600kcal jezeli to w ogole jest dieta. Zastanowcie sie bo an wiosne bedziecie plkac zamiast cieszyc sie super figura.

Witajcie Mam na imię Patrycja i dołączam do Was. Mam dwóch synków - i już więcej dzieci nie planuję. Mam 27 lat, jestem z Centralnej Polski. Obecnie ważę 95 kg i mam 163 cm. BMI 35... dziś na obiad mam w planach łososia ze szpinakiem - ale znając moje chęci do objadania się nie wiem na czym się skończy. Muszę się wziąć za siebie bo już martwię się, że 30 kg nadwagi to ogrom...