Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggrubaaskaa21

START 98 KG

Polecane posty

Witam,moj nick pokazuje do jakiej wagi sie doprowadzilam.Od roku jestem szczesliwa mama i zona do takiej wagi doprowadzilam po ciazy w ciazy przytylam malo ale to juz inna sprawa to co bylo pozniej to koszmar.Postanowilam zmienic swoje zycie nie chce juz sie dalej wstydzic swojego wygladu i tego ze moj maz musi na to patrzec. Nie mam zadnej konkretnej diety ale mysle zeby miescic sie w 600kcal i zjesc zdrowo. Czekam na kobietki ktore pragna pozbyc sie zbenego sadla. Pozdrawiam

Gość saszka31
Witaj. Ważę podobnie,podobnie jestem mamą i tez chcę schudnąc. Zaplanowałam od jutra zacząć :). Nie wiem czy wytrwam! ale czuję że TO CZAS ABY COŚ DZIAŁAĆ i schudnąc. :) Tez myslalam o niskokalorycznej diecie :).

Jutro rano się zważę i umieszczę w stopce. Nie cierpie ćwiczyć,ale może poszukam ćwiczeń na youtubie i się wysilę. A Ty? masz zamiar uprawiac sport ? po za bieganiem na dzieciaczkiem na spacerze ;) ?

Witaj a z jakiej wagi startujesz?jest jeszcze jeden temat taki sam zalozylam go dwa razy i moze tam sie przeniesiemy?tam wiecej osob sie odzywa:)pozdrawiam

Gość jhjhjgj
hejo!!!!!!!!! ja waze 89 wzros 167 moge sie przylaczyc?????

Gość sekta
ale będziesz laska