Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halk hogan

nieśmiałość - moje przekleństwo...

Polecane posty

Gość halk hogan

czy ktos z was wygrał walkę z nieśmiałością? ja już nie daje rady. nie chodzę na imprezy od 5 lat - bo po co ? straciłem nadzieję, że coś się zmieni, dalej nie potrafie się odezwać, a jak coś powiem to czuje jakbym pieprzył głupoty i że wszyscy patrzą na mnie jak na debila. nie mam za wielu przyjaciół. dziewczyny tym bardziej - na randki nie chodzę zeby się nie stresować. często w pracy widzę jak np po zatrudnieniu nowej osoby wszyscy się szybko zapoznają a ja nie... wiem, że się trochę użalam ale trwa to kilkanascie lat i czuje że życie mi ucieka... liczę, że podzielicie się ze mną swoimi opiniami. pozdrawiam

Gość ktosik-arecki
ile lat?

Gość halk hogan
lada chwila 23...

Gość anois
mam to samo, nie potrafie rozmawiac z ludzmi bo boje sie ze wezma mnie za idiotke, nie umiem do nikogo zagadac, nie mam przez to zadnych znajomych a najgorsze jest to ze nie wiem jak sie zmienic ;/ nigdy chyba nie wygram z niesmialoscia

Gość szparka sekretarka łał
Nieśmiałość = niska samoocena. Takie rzeczy leczy psycholog. Po co sie męczyć w życiu, skoro mozna skorzytsac z terapii i po roku byc innym, człowiekiem?

Gość kamil jgora
masz samochód?