Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia1617

STRASZNIE CHCE DZIECKA!!!!

Polecane posty

Gość klaudia1617

nie wiem co sie ze mna dzieje, mam 22 lata pragne dziecka. moj chlopak mowi ze spokojnie mamy czas na wszystko, a ja juz nie moge wytrzymac, zazdroszcze kolezankom dookola ktore co chwile albo rodza albo zachodza albo z brzuchami lataja szczesliwe. tez chce! moj narzeczony w dodatku jest bardzo ostrozny nie mam co liczyc nawet na wpadke:):) wiem ze moze powielam to pytanie ale jezeli mam krotki cykl ok 25 dni i kochalam sie w czwarty dzien okresu-ktorego prawie nie bylo i moj facet tak sie sposcil to moge miec nadzieje?:P

Gość kaska2112
Lepiej zebys nie zaszla. Jestes mimo wszystko dziecinna - 'chce, bo kolezanki maja'. Szybko by ci sie znudzilo. Jestes moim zdaniem niedojrzala. Kup sobie cos w sklepie, po co ci dziecko?

Gość niczym bohaterka
bejbli blues ,chce dziecko bo fajnie mieć dziecko a potem by sie go pozbyła :|

Gość klaudia1617
oj ale źle zrozumialas, nie chodzi o to ze chce bo kolezanki chca. nie mozesz oceniac mnie po kilku zdaniach:) chodzi o to ze pragne dziecka i dlatego zazdroszcze kolezankom to normalne.

Gość klaudia1617
a z kad wiecie co ja czuje i czy bym sie go pozbyla myslalam ze co jak co ale na tym "ciązowym " forum kobiety zrozumieja pragnienie dziecka drugiej koboety...nie potrzebuje oceny tego czy chce czy nie sama to wiem najlepiej.

Gość j;wjkf
co robisz na co dzień, jaka szkołe skonczyłas?

Gość j;wjkf
bo po "z kad" to pewnie ledwo podstawówke i liczysz ze jak zaciązysz to chłopak cie będzie utrzymywać ! Dobrze ze on nie z tych głupich bo wie czym "pachniesz"

Gość klaudia1617
oj nie rozumiem czemu mnie tak oceniacie:) bo napisalam jak marze o dziecku skonczylam teraz licencjat, jestem wspolwlascicielka ogromnej firmy , wiec o kase to akurat nie chodzi. ja mam wyje..ba.ne na kase na to zeby mnie ktos utrzymywal, zyje w takich realiach ze o nic nie musze sie martwic poprostu chce dziecko czy to takie zle ze napisalam o tym zeby podzielic sie tym pragnieniem, myslalam ze jeszcze jakies kobiety procz mnie maja takie marzenia

Gość a ty autorko
marzycielka jesteś ...Twoje bajki to do telenoweli sie nadają. współwłaścicielka po licencjacie i "z kad" i "wyjebane" no nie wiem co ty to dziecko nauczysz....

Gość gierginna
ale tępak! Stwierdzam to po kilku Twoich zdaniach Jeśli zajdziesz to żal dziecka :(

Gość rrrrrrrgggggggg
Licencjacie :D piszemy "skąd", a nie "z kąd" :D Na studiach tego nie było ????????? :o

Gość klaudia1617
bo mnioe denerwujecie! egoistyczni ludzie! tak jestem wspolwlasnicielka juz od 3 lat:) moi rodzice mnie zrobili wspolwlascicielka ich firmy. a co? zreszta to co ja tu pisze nie ma nic do rzeczy czepiacie sie szczegolow...zjechac sie nawzajem tyle potraficie stare kury!

Gość klaudia1617
napisalam pierwszy post...i on was tak sprowokowal do zjechania ze mnie?:) aaa fajni ludzie tam u was w polsce...dobrze ze tam juz nie mieszkam...jaka cholota,,,

Gość rrrrrrrgggggggg
wyjaśnij znaczenie słowa "chołota" ? Hołotę znam ... ale CHołote nie... Robisz takie błędy, że oczy bolą współwłaścicielko firmy rodziców :D:D:D:D:D:

Gość aalelujja
Licencjat, a takie błędy? :o to są dziewczyno podstawy! Jak chcesz od Nas poważniej odpowiedzi to pisz po polsku. Ja Cię nie rozumiem

Klaudio porozmawiaj ze swoim partnerem :) My niestety nic nie poradzimy :) Rozmowa i tylko rozmowa. Trzymam kciuki żebyś spełniła swoje marzenie skoro tak tego pragniesz :)

Gość klaudia1617
nie bede juz tu pisala:) otrzymalam wyczerpujace odpowiedzi:) Dziekuję za rozmowę,jak Wy sie Państwo rozkręcacie, szybko podlapujecie wszystkie bledy itd, szkoda ze z kulturą gorzej:) przepraszam gożej:)

Gość trytytyrytyty
.......a ja trzymam kciuki za to, że NAJPIERW po-edukujesz się troszkę i douczysz, bo potem jak będzie trzeba pomóc dziecku odrobić lekcję w PIERWSZEJ KLASIE szkoły PODSTAWOWEJ to Ty będziesz miała z tym nie lada problem!! :)

Gość trytytyrytyty
No tak :D gdy nie wiem jak napisać "gorzej" to napiszę na dwa sposoby... któryś okaże się przecież trafny :P

autorko. Generalnie rowniez mi palma odwaliła na punkcie dziecka araczej odwala cyklicznie.mam 25 lat i rowniez zazdroszczę wszystkim do okoła. Jednak robiłam za nianie jak i jestes nieustannie swiadkiem ciemnych stron macierzyństwa bo i takie są. To pozwala mi się uspokoić i opamiętać. To normalne ze w pewnym wieku strasznie się dziecka chce, do okoła dzieci, wszyscy je mają i jak się tak na nie patrzy to samemu chciało by się stworzyć taką istotkę z siebie i naszego ukochanego. Tylko odpowiedz sobie czy chcesz juz ugrząznąć w pieluchach, czy moze jednak w przeciągu paru lat będziesz jeszcze miała ochotę wyjsc czasem wieczorem na imprezę albo gdziekolwiek. Dziecko to niesamowita dawka miłości, nie do opisania! Ale również gigantyczne uziemienie , juz nigdy nie będziesz sama dla siebie....

Gość aa fffeeeee
hahahahaha