Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta....

Czy mezczyznom podobaja sie puszyste kobiety?

Polecane posty

Gość nbhgfhg
hej autorko! ważyłam podobnie - 86,5 przy takim samym wzroście. teraz jest mnie mniej o 14,8 kg. Jeszcze 10 chcę zgubić. Uwierz mi, tylko trzeba zacząć, ale do tego trzeba zmiany... przede wszystkim w głowie. nigdy nie przypuszczałam, że zgubię tyle kilogramów (choć nie widać, że to tyle), a teraz idzie już naprawdę łatwo! jeśli chcesz możesz wszystko, uwierz!

Gość riben
czemu nie spisz??

z tematu czy puszysta moze podobac sie facetowi zrobił się kącik porad o diecie i ruchu :D:D:D Tak moze sie podobać. Jestem kobietą ale widze jak wielu facetów ma okrągłe kobiety i wygladają na zakochanych ;) Kwestia jakie sama masz do siebie nastawienie:)

pewnie ze mogą się podobać:D ja przy tym samym wzroscie wazę 83 kg i mam mega powodzenie:D aż się dziwie skąd ono się bierze:o ale zawsze mam fajnie zrobione włosy, oko podkreślone, i ubrana jestem tak aby conieco podkreślić jak biust i pupa, a conieso ukryc. i powiem szczerze, ze gdybym nie miała meza miałabym w czym wybierać:P ale dla zdrowia i lepszego samopoczucia postanowiłam schudnac, szkoda mi tylko cycków:D

Gość puszysta.......
Ja mysle, ze powinnam absolutnie wykluczyc slodycze co niestety jest najtrudniejsze:/ no i jesc czesciej a mniejsze porcje. Naprawde mi zalezy. Szczegolnie, ze cukier wlasnie ma niekorzystny wplyw przy jaskrze:/

Gość koneser pieknych Pan.
Mysle, ze jak kobieta ma calkiem ladniudka gebusie, do tego jest poukladana, inteligentna i pewna siebie, to nawet majac nadwage moze sie podobac. Ty autorko, z tego co zauwazylem, masz wlasnie"glowe na karku", znasz sie na rzeczy, wiec mozesz sie podobac, nawet majac te kilka kg za duzo. Ale oczywiscie skoro Twoja waga tak bardzo Ci przeszkadza (co wywnioskowalem z tego co tu napisalas), to jasne ze probuj z nia walczyc. Powodzenia!

Gość fefredgfrdgr
jaskra ma bardzo wiele do cwiczen, ja tez mam jaskre i nie moge podejmowac wysilku ale jak ktos jest tepy to podstaw nie zna

Gość dwdwaqd
jedyna oryginalna, nie chudnij bo dopiero bedziesz miala zwisy po same kolana

Gość hbhbhbhbh
większość mężczyzn woli jednak szczupłe mój mąz powiedział ,że kobieta ma mieć tyłeczek ,a nie rozlewisko:D

Gość ile ludzi tyle gustow
Ludzie sa rozni i rozne maja gusta. Fakt, ze wspolczesnie panuje kult wychudzonych modelek i gwiazd kreowanych przez projektantow pedalow. Ja osobiscie bardziej zwracam uwage na to co kobieta soba reprezentuje, jaki ma charakter. Jesli potrafi zadbac o siebie to oczywiscie ze sie podoba.

Gość prawictwo pospolite141
podobaja mi sie kobiety jedynie takie ktorych waga nie przekracza 68 kg

Gość polekb
Powaznie myslacy ludzie bardziej zwracaja uwage na to, jaki czlowiek jest, co soba reprezentuje, a nie jak wyglada. Niestety wspolczesnie wiekszosc ludzi ulega wplywom mediow i poddaje sie schematowi, gdzie wyglad przewaza nad charakterem i rozumem. TO bardzo niedobrze.