Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wekllweekldedd

To normalne ,że na każdej imrezie mój facet sie musi upic?

Polecane posty

Gość wekllweekldedd

Ma 34 lata. ja mam 24... Wiec chyba w tym wieku sie już powinien w miare normalnie zachowywać ,jeszcze rozumiem młody student ,ale on? Dzisiaj znowu byliśmy na imrezie u znajomych bo mamy wolne i musiałam go dosłownie odholowywać do domu bo był taki pijany ,że sie zataczał...

Gość erqewr
Co to dziewczyno robisz z takim zgredem? Rzuć dziadka i znajdź sobie kogoś w twoim wieku, ewentualnie starszego o rok, dwa, albo trzy :P

Gość wekllweekldedd
ogolnie mysle nad rozstaniem z nim z tego powodu coraz czesciej ... bo on nie potrafi sie zacowywac normalnie , tylko ciagle upijanie sie , darcie na mnie o pijaku itd

Gość wekllweekldedd
Co robie? sama nie wiem... tak sie złożyło jakoś ,że tyle jest ode mie starszy... Miałam facetow w moim wieku i może faktycznie wtedy było lepiej...byli normalniejsi

Gość CoTyNiePowiesz
to nie jest normalne, zostaw go i znajdź sobie porządnego puki żeś młoda i piękna jeszcze

Gość wekllweekldedd
Ale w sumie tego kwiatu to pol światu tym sie pocieszam... Powodzenie mam wiec mysle,ze kogoś sobie znajde ,ale szkoda mi tego zwiazku bo dobrze nam było razem jeszcze do niedawna w sumie....

Gość wredniucha10
jak zwykle: - szkoda związku - to nie jego wina - na pewno się zmieni

Gość wekllweekldedd
nie uważam ,że to nie jego wina , bo jego ... czy sie zmieni ? watpie :( chyba poprostu wcześniej sie starał ,a teraz pokazuje swoje prawdziwe oblicze... Szkoda mi tego zwiazku bo wiazałam z nim nadzieje i było dobrze przez jakis czas

Gość CoTyNiePowiesz
im dłużej będziesz zwlekać tym bardziej będzie Ci szkoda, jak ja nie cierpię jak dziewczyny tkwią w związkach bez przyszłości bo twierdzą że szkoda im zmarnować 2,5,8,10 lat związku, ja zawsze wtedy pytam czy wartko marnować sobie kolejne lata?

Gość wredniucha10
Szkoda mi tego zwiazku szkoda to jak kot w studnie nasra... tak ci zależy, żeby się resztę życia szarpać z alkoholikiem??? i oczywiście zaraz napiszesz, że on alkoholikiem nie jest bo coś tam coś tam

Gość szparka sekretarka łał
Skoro facet nie wie, kiedy przestać pić, to już to podchodzi pod alkoholizm.

Gość hohohoho..,,
wiekszosć facetów to alkoholicy, nie zmienisz tego