Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczkobezpromienii

Od 2 miesiecy odmowa przyjecia przez lekarza rodzinnego

Polecane posty

Gość sloneczkobezpromienii
adsadsa tak bede sie bila w przychodni i wydzierala na emerytow ze maja wypierdalac

Gość dymałem twoja matke
ale co masz na osiedlu w miescie tylko jedna przychodnie rodzinna ??? ja na osiedlu mam 3 . miasto białystok . 1 pod blokiem droga z 300m czwarta z 700m.

A od kiedy emeryt chodzi do pediatry? Chyba masz mizerne pojęcie o służbie zdrowia. Różowo nie jest,ale do rodzinnego to się idzie "od ręki".

Gość dymałem twoja matke
Moniko... u mnie rodiznna przyjmuje wszystkich i dzieci i emerytow. zawsze mowilem ze rodzinne to znachory od wszystkiego.

Gość wiem co i jak
a właściwie po jakiego grzyba ci skierowanie do szpitala???? żeby urodzić???? idziesz i rodzisz, jak musisz mieć cc to masz to w książeczce, poza tym lekarz ginekolog wypisuje skierowanie do szpitala na oddział ginekologii, patologii ciąży.. a jak masz skierowanie to nie masz wpisanego szpitala do jakiego masz się zgłosić idziesz gdzie chcesz... a skierowanie do do szpitala dostają tylko pacjętki ze wskazaniem do cc

To musiało być prowo. Żadna ciężarna nie czeka 2 m-cy na skierowanie gdziekolwiek tylko załatwia to prywatnie bądź jest na tyle inteligentna by załatwić sobie wizytę na NFZ nawet jeśli numerków brak. Prowo lub bardzo głupia osoba.