Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fermona

Pytanie do prawdziwych mężczyzn... (zdj.)

Polecane posty

Gość feromono
żaden 🖐️

Gość rihanna tak
a ta druga trochę za krągła

Gość fermona
A, nie ma tu takich... :P

Gość retgdzg
Jakbym była facetem to KIM

Gość retgdzg
prawdziwy facet, samiec alfa - odkąd geje zabrali się za mode to mamy takie oto efekty...'kobiety' z niedorozwiniętym chłopięcym ciałem. Dam sobie ręke uciąć że podniecają cie dzieci!!!

Gość prawdziwy facet, samiec alfa
bez komentarza wieprzu🖐️:classic_cool:

Gość dzieki za poprawe
"Ruhanna"

Ani jedna ani druga, myślę, że coś pomiędzy jedną sylwetką i drugą. Zresztą jak jest chemia to jest i to nie ma związku z sylwetką ulubioną. :)

Gość pannaziluzji
@prawdziwy facet, samiec alfa Popieram. Gdybym była facetem, też o wiele bardziej podobałaby mi się taka figura. @retgdzg Nie każda laska musi mieć cycki jak balony, jeżeli tylko o to się Tobie rozchodzi. D:

Gość polekb
Prawdziwemu facetowi nigdy nie bedzie sie podobala chuda szkapa z konskim ryjem (Rubikowa). Zreszta modelki to twor projektantow - pedalow, ktorzy o kobiecym.pieknie i ksztaltach nie maja pojecia, a co gorsza swoj spaczony gust narzucaja calemu swiatu. Co do fotek w temacie obie figury sa ok, chociaz ta 2 jest troche przesadzista, ale ujdzie. Z pewnoscia takie ksztalty sa milion razy lepsze niz kijkowata Rubik. Naprawde nie wiem komu taka wyglodzona, wychudzona sylwetka moze sie podobac.

Gość pannaziluzji
@polekb A co powiesz o laskach, któe wcale się nie głodzą, żeby tak wyglądać? A wyglądają, same z siebie.. Poza tym.. Rubikowa nie jest wcale aż tak chuda, pełno modelek o wręcz tragicznym ciele, same ości. Więc błagam, nie pogrążaj się krytykując innych.. Chciałabym zobaczyć Cię na żywo. Może leczysz własne kompleksy?

Gość polekb
"Poza tym Rubikowa nie jest wcale az taka chuda" Coz skoro uwazasz ze Rubikowa nie jest chuda to nie mam wiecej pytan. Gdybym ja spotkal to osobisce dalbym jej jesc. Zreszta sama gadala, ze musi przestrzegac scislej diety zeby tak wygladac. Jeszcze w tym calym Top model pouczala uczestniczki, ze sa za grube i za duzo jedza, mimo ze one szczuplutkie byly. Ja problemow z waga nie mam.

Gość Barteqw
Faceci to lubia sobie tylko patrzec na te wszystkie modelki, miss,etc, a partnerek na zycie szukaja wlasnie wsrod takich kobiet jak na fotce nr 2 - szerokie biodra i waska talia. Taka kobieta, jest lepiej przygotowana do rozrodu.