Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosik-arecki

poklikam z dziołszką:)

Polecane posty

Gość ktosik-arecki

Cześć mam na imie Arek stąd ten nik arecki:) Nie wchodze na kateferie codziennie tylko jedynie z nudów jak juz na prawde nie ma co robic. Chetnie poklikałbym z fajna dziewczyną :) może pare słów o sobie mam 23latka , rocznikowo 24 , niski facet bo tylko 187cm wzrostu , szczuplutki ciemne wlosy:) a z charakteru nie umiem sie okrelisic jak jesteś interesowana to po prostu napisz:) Pozdrawiam

Gość Ciekawie mówicie
A skąd jesteś kolego? Co jest złego w słowie "dziołszka"?

Gość pamietliwawa
już po pierwszej wypowiedzi widze, ze nie jestes w moim typie i cwaniactwem zajeżdżasz, ale powiem ci, ze kafateria to chyba najgorsze miejsce na szukanie kobiety i faktycznie musisz byc bardzo zdesperowany

Gość Ciekawie mówicie
jakim cwaniactwem?

Nie no nic złego w tym słowie ale jakoś mi się za bardzo kojarzy z wsią i muzyką ludową. Ale to tylko moje zdanie, sorki za czepialstwo.

Gość Pan RomanO
A mi zrobisz loda ?

Gość Pan RomanO
Zestresował się chłopak

Gość pamietliwawa
niski facet bo tylko 187cm - nienawidze sarkazmu i dlatego zajeżdża mi cwaniactwem, ot taki gówniarz co myśli sobie, że fajny jest

Gość Ciekawie mówicie
Nie no nic złego w tym słowie ale jakoś mi się za bardzo kojarzy z wsią i muzyką ludową. Ale to tylko moje zdanie, sorki za czepialstwo. No tak, przecież wieś to samo zło i zaścianek... :/

Ej no nie miałem tego na myśli. Sam pochodzę raczej z prowincji i uważam że pojęcie wieś, wieśniak, wieśniackie myślenie to stan umysłu a nie miejsca zamieszkania bądź pochodzenia. Znam super ludzi z prawdziwych wsi gdzie kombajny i ciągniki jeżdżą w te i z powrotem a koński kał ścieli się gęsto i znam też wyjątkowych wieśmenów z miast, którzy myślą że są fajni. Nie sugeruję teraz że autor to wieśniak czy coś, nie nie. Ot przyczepiłem się do słówka, które dla mnie brzmi jak brzmi. Trochę dystansu ludzie, pokój. :P

Dodam że wieś zapewnia nie raz lepsze atrakcje niż miasto dla młodych ludzi, można na przykład za młodości bez prawka tłuc się maluchami po wiejskich drogach, rozbijać je, na quady i enduro zawsze miejsce się znajdzie. Las, świeże powietrze, wolniejsze tempo życia, paintball, można się upić i drzeć ryja w szczerym polu, policja nie przyjedzie. Mniej ludzi, dłuższe i szybciej rozwijające się znajomości. Lubię wieś, ale nie lubię ,,wieśniaków mentalnych". Poza tym kolega autor napisał temat żeby znaleźć dziewczynę chętną do pisania, więc odpuśćmy jakieś dyskusje. :)

Gość Ktosik arecki
Nie jestem cwaniaczkiem tylko zwyklym facetem to ze napisalem ze jestem niski bo tylko 187cm wzrostu to cos zlego? Napisalem tak bo chcialem. Nie ocenia sie czlowieka po jednym wpisie.

Gość Ktosik arecki
Nie jestem cwaniaczkiem tylko zwyklym facetem to ze napisalem ze jestem niski bo tylko 187cm wzrostu to cos zlego? Napisalem tak bo chcialem. Nie ocenia sie czlowieka po jednym wpisie.

Chciał chłopak błysnąć w tym kafeteryjnym morzu tematów, jakoś się wyróżnić ;) Czy to takie złe? Dla mnie też trochę tandetą zaleciało, ale przecież to nie jest żaden wieczorek literacki... dystansu trochę :P

Gość Ktosik arecki
Nie zamknal tylko czas snu:)

Gość a coś....,
wg mnie to normalny facet. Młody, miły, wesoły. Żaden cwaniak. Chyba jeszcze nie miałyście w życiu do czynienia z cwaniakami.

Gość ktosik_arecki
nie ocenia sie człowieka po jednym wpisie:)