Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elfikowaaa2

dwulatek i biegunka, proszę o poradę !

Polecane posty

Gość elfikowaaa2

Witam moj dwulatek od rana zrobil dwie wodniste kupki takie , że ich "nie widać" tylko wsiąkły w pampersa :o dzis jest czwartek, w niedziele zdarzyla mu sie taka jedna, wczoraj tez jedna .. oprocz tego ma apetyt aleeeee dzis zwymiotował cała kaszke :( nie chce pic smecty, pije tylko słabą herbatke nie jadl nic od wczoraj i moje pytanie brzmi co moge mu podac jesc????? czy dzis wystarczy taka lekka dieta np wafle ryzowe, rosołek z marchewką, chrupki kukurydziane/?? na noc sprobuje mu podac kaszke sinlak bo rano ja ładnei zjadł ale niestety podalam o jedną lyzke za duzo :( mam w lodówce nifuroksazyd otwarty 31 listopada czy moge mu podac? do lekarza dzi sie nie wybieram bo w przychodni pełno rota wirusow :( pozatymja mam grype a jestem z nim sama :( dziecko energiczne nie marudzi... nie wiem tylko czy jak podal nifurokazyd to czy smecte tez podawac czy nie?

nifuroksazyt to antybiotyk na BAKTERYJNA biegunke. Ja twojemu dziecku bym podała orsalit w saszetkach i multilac na poprawe jelit i wystrczy ;)

Gość elfikowaaa2
dzieki podaje mu orsalit i kolezanka kupi mi biogaie gotuje mu rosolek moze bedzeie ok gorzej ze mna :( grypa bola mnie nawet rzęsy :(