Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna90

owulacja i dziewczynka

Polecane posty

Gość Katarzyna90

witam! mam pytanie ( wiem, że nie raz pewnie padały już podobne pytania ale proszę o wyrozumiałość, po prostu się zgubiłam) . Mam nieregularne cykle raz 29 dni raz 32 raz 34 a raz 36. Okres mój trwał 4 dni. w 6dc współżyliśmy oraz w 11dc. w 14 dc cyklu zrobiłam pierwszy raz test owulacyjny i w sumie wyszły dwie kreski ( nie mocne, nie blade ale takie same) i miałam wieczorem mocny ból lewego jajnika. temperatura w 15 dc czyli dziś jest dalej na niskim poziome. kiedy była/będzie owulacja. wczoraj była czy dziś będzie? Marzy mi się dziewczynka. Współżyć dziś czy dać sobie spokój i czekać? proszę o wyrozumiałość i o konkretną odpowiedź. dziękuje

Gość marzyc to se mozeszzz
ciesz sie zeby wogóle sie udalo

Gość Katarzyna90
uwierz bardzo bede się cieszyć. Każdy gdzieś w głębi duszy marzy o płci swojego dziecka. To normalne. Nawet jak nie wyjdą te marzenia o danej płci ale będzie dziecko i tak będę się cieszyć.

Gość autorko a skad
wiesz z wogóle bedzie:P:O

Gość autorko a skad
Nawet jak nie wyjdą te marzenia o danej płci ale będzie dziecko i tak będę się cieszyć. hehe

Gość henry ayo
ja chciałam dziewczynkę a mam synka ;) i jest super

Gość myskaff
najważniejsze jest żeby dziecko było zdrowe a kocha się tak samo i chłopca i dziewczynkę :)

Gość bristolka
Na dziewczynkę powinno się współżyć tak 2 dni przed owulacją. Mi się udało, dni płodne wyznaczałam sobie afrodytą.

zaburzanie równowagi kwasowo-zasadowej z pewnością będzie miało zbawienny wpływ na zajście w ciąże. macie siano w głowie? owulacja jest zaraz przed skokiem temperatury. test owulacyjny świadczy o wysokim poziomie LH, nie o jajeczkowaniu

o płci dziecka decyduje mężczyzna a nie dzien owulacji itd. To mężczyzna przekazuje chromoson, z ktorego bedzie chłopiec lub dziewczynka. Mamy XXI wiek, trochę wiedzy. Takiej najzwyklejszej, nie najdlokladniejszej. Takiej leniwej nawet. By nie pytac o temperature, pore dnia, czy pozycje ktora nam przyniesie dziewczynke... jak to czesto bywa.

Sleeping Sun wlasnie powiedzialam o tym męzowi! Mowię do niego " sluchaj, babka na forum chce miec dziecko a nie ma zielonego pojecia skąd się bierze płec!!, myslala ze moze miec na to wplyw! Co sie dzieje z ludzmi, to oni nie wiedzą ze to zalezy tylko od Was mezczyzn i od rodzaju plemnika???? " na to moj mąż " A BIOLOGIA kurde?????????? 4 klasa podstawowki! rozmnazanie ludzi .... " :O