Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiewiórka25

Wizyta chłopaka w klubie go go

Polecane posty

Gość Wiewiórka25

Witam Bardzo proszę jakiegoś znawcę o poradę co mam myśleć w tym temacie.. Jakiś miesiąc temu mój chłopak był w klubie go go na wieczorze kawalerskim. Dla mnie pół bidy - poszedł, popatrzył, pogadał, wrócił, ok. W zasadzie sama się domyśliłam, że tak impreza się skończy, znając pana młodego. Jest tylko taki problem - dzień później wcale się do mnie nie odzywał, później zachowywał się nieco dziwnie, przyznał się, że tam był jakiś tydzień póżniej, widziałam też jego smsy z kolegą o takiej treści: "Dzwoniły do mnie jakieś Ukrainki, ale nie odbieram", "Dzięki, że zabraliście mnie z tego piekła :P". Wytłumaczył mi to w ten sposób, że nie lubi tam chodzić a jak był ostatnio, to koledzy nagle wszyscy zniknęli a jemu zgubił się telefon i jakaś jedna z tych lasek puszczała mu sygnał, żeby telefon się znalazł... Jakaś wierutna bzdura!! Pytałam czy zdradził mnie z tymi Ukrainkami - idzie w zaparte, że nie, że na prawdę tak było jak mówił.. Podobno wydzwaniała do niego następnego dnia, ale faktycznie nie odebrał. Co gorsza - nie dawno zauważyłam na jego koncie, że dwukrotnie płacił w tym klubie kartą kredytową - raz 345 zł, a raz 719 zł!!!! To mnie totalnie dobiło! Tyle pieniędzy, za co?? Podejrzewam, że mnie okłamuje a on idzie w zaparte, że nic tam nie robił złego... A cała historia wygląda tak, jakby wydał tysiąc złotych na zabawianie się z tymi laskami.. Czy ktoś może mi poradzić czy uwierzyć mu jednak? Bo biję się z myślami i nie wiem co myśleć...

Gość moj tez mial kawalerski
dziewczyno masz niezbity dowod na to ze raczej sie zabawial z nimi

Gość ksero_jo_asi
że był to truno - można stwierdzić kawalerskie swoje prawa ma ale co on tam robił tydzień później ? po co szedł no i na co on tyle kasy tam wydał? bo chyba nie na drinki no bez przesady....

Gość ADAŚŚŚŚ
jakbyś nie była kłodą w łóżku to by nie musiał sie zabawiać dodatkowo to twoja wina.

Gość Wiewiórka25
Niezbity dowód, że raczej... No właśnie niby raczej, niby nie.. Można w takich klubach za 1000 złotych raczej zrobić z nimi sporo, prawda? Nie był tydzień później, tydzień później mi się przyznał, że tam byli, źle napisałam może :) Kłodą nie jestem, mam chyba większe potrzeby niż on i nie jestem pruderyjna.

Gość ADAŚŚŚŚ
i tak jesteś słaba skoro woli dziwki niż ciebie, pewnie masz większe wiadro niż one.

Gość wredniucha10
zawsze to jednak nowe mięsko

Gość Wiewiórka25
Już teraz wiem czemu lepiej nie pisać na forum... Zaproponowałam mu żebyśmy przeszli się do tego "klubu" razem, najpierw się zgodził, później szukał wymówek. Póki co chcę wierzyć, że może nastawiał alkoholu i dziewczyny dla pana młodego a może ten numer jakoś od niego wyciągnęły... Nie wiem, nie wiem sama, jakoś trudno mi uwierzyć, że mógłby coś takiego zrobić, a z drugiej strony... Fakty mówią same za siebie. Ale czy można dać striptizerce numer telefonu i ona wtedy następnego dnia dzwoni??

Gość glupia jestes czy jaka chyba
jasne ze jak wydal 1000zl w jakims dziwkarskim klubie to raczej nie na picie.Bedziesz typowa oslica co zawsze bedzie tlumaczyla swojego przyszlego mezusia. a tak w ogole jakbym sie dowiedziala ze moj facet wydal tyle forsy i bywa w takich miejscach to juz by nie byl moim facetem.

Gość reerrertrt
wiewiórka taki slodki nick a taki glupiutka jestes. po co ci takie zero co chodzi gole ku r wy oglądac? a ty jeszcze taka dobra i cchesz z nim tam isc, jakas ty glupia :D tylu porzadnych facetow a one sie z kurwia rzami zadają co chodzą gole ku r wy ogladac moj boże, przeciez to smieszne :D

Gość glupia jestes czy jaka chyba
taaa,a najlepsze jest to ze ona nadal rozmysla na co ten jej porzadny chloptas wydal ponad 1000zl... normalna by juz kopnela w dupe takiego zboczenca. wieczor kawalerski raz na ruski rok jakos przejdzie,ale koniecznie musi konczyc z dziwkami w tle?

Gość jkdfkjfdf
Zazrazi ją syfem to sie otrząsnie :D

Gość gość
jak jesteśmy w temacie klubów go go to ja polecam w warszawie night club Coyote (samo centrum). Miejsce z klasa, na poziomie iż pieknymi paniami… a strip Dance – nie ma lepszego! www.coyotenightclub.pl/‎