Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslllicie

Zbieg okoliczności czy jakaś energia?

Polecane posty

Gość co myslllicie

Na pewno zdarzyło Wam się nie raz że o kimś myśleliście i akurat w tym momencie ta osoba się odezwała, zadzwoniła, chciała się spotkać. Kiedy z kimś takim ma się kontakt prawie na codzień to powiedzmy że jest to zbieg okoliczności, ale założe się że nie raz zdarzyło Wam się coś takiego z osobą którą np. nie wiedzieliście się rok czy kilka lat. Czasami ktoś nam się nagle zaczyna bardzo często śnić bez powodu - i też nagle o sobie w jakiś sposób przypomina. Jak sceptycznym by nie być, wydaje mi się że na świecie jest jakaś energia podświadomości. Amen ;)

Gość :::...:::
to sie nazywa telepatia

Gość to jest telepatia
doświadczam tego na co dzień. Ale głośno tego nie mówię, żeby nie zostać uznaną za wariatkę. Tu mogę się przyznać bo nie znasz mnie. Dostaję na przykład smsy z odpowiedzią na pytanie zadane z niewysąłnym jeszcze moim smsem, kiedy myślę o danej osobie, dzwoni do mnie i pyta czemu po głowie jej chodzę itp. Niektórzy są tylko odbiorcami, inni i nadawcami i odbiorcami. A ty jak to sobie nazwiesz to chyba nie ma znaczenia. Tak czy inaczej takie zjawisko istnieje. Aha - odległość nie ma znaczenia. Działa rónież na drugim końcu świata. Sprawdzone :)

Gość porada za free
no dokładnie , to sie nazywa TELEPATIA ludzie mają takie zdolności, nie jestes odlutkiem mi zdarza się, że się przyśni odpowiedź na pytanie, np. śniło mi się ze chłopak którego znam, ale nie mam kontaktu miał plecak i czekał na autobus no i w życiu realnym okazało się ze wyjechał na delegację za granicę

ludzie ogolnie maja duzo niesamowitych zdolnosci, i nawet je wykorzystuja ale nie zdaja sobei z tego sprawy.

Gość co myslllicie
ale że co, że to ja niby to wysyłam? ;) Generalnie wydaje mi się że też mam dużo takich małych "zdolności" w dziwnych sferach, ale ani się do nich nie przyznaje ani ich nie pielęgnuje. Zauważyłam że z tym jest jak ze wszystkim - zapominasz i nie używasz - oduczasz się tego i przestajesz zauważać, jak z każdą inną dziedziną życia :)

Kazdy czlowiek swiadomie lub nie wsyla na zewnatrz jakies informacje, mysli , energie. A inni ludzie to odbieraja. Stad mamy telepatie, rozne przeczucia itp itd. Czasami znamy mysli innych ludzi i wiemy co zaraz zrobia lub powiedza. Szczegolnie jesli z taka osoba przebywa sie dlugi czas wtedy taka jakby oboje dostrajaja sie do jednej czestotliwosci. tak mi sie wydaje

Gość co myslllicie
tak jak mówisz, ale zauważyłam że to nie ma nic wspólnego z sympatią. Jak się jest z kimś związanym, a nawet nie do końca się go lubi, to i tak w jakiś kryzysowych sytuacjach tej osoby coś z nas zawsze "drgnie"

Gość wernis
właśnie przed chwilą tak miałam, pomyślałam o koleżance i moje myśli oscylowały na temat co robiła na sylwestra, po chwili ona przesłała do mnie smsa z pytaniem co ja robiłam na sylwestra, jak sie bawiłam:D szok

to prawda. na takie tematy napisano juz setki ksiazek i artykulow a takze zakrecono mase filmow. Warto sie zaznajomic z tym tematem. Bo mozna to cwiczyc i pozniej wykorzystac te umiejetnosci w relacjach z innymi ludzmi np.

Gość ezotviwrozbitamaciej
ja tam nie wierze we wrozbite Macieja ale mialam kilka dziwnych sytuacji. Kiedy zaczelam sie spotykac z chlopakiem - zaraz po pierwszym spotkaniu snil mi sie co noc przez miesiac! Jestesmy juz 4 lata razem. Inny zawsze dzwonil dzien po tym jak o nim pomyslalam a nie robilam tego czesto. Snila mi sie sarna, w dzien przychodzi do ojca facet powiedziec ze potracil sarne (tata jest lesniczym). To ciekawy temat :)