Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbeeeeeebieees

imie dla corki, ladne??

Polecane posty

Gość cbeeeeeebieees

mieszkam w szkocji na stale moj maz jest szkotem, moi rodzice tez mieszkaja tutaj choc w innej miejscowosci spodziewam sie coreczki za dwa miesiace,nie moge zdecydowac sie co do imienia nie bedziemy nigdy zyc w polsce wiec szukam 'tutejszego' imienia co myslicie o Fiona?? to tradycyjne szkockie imie,popularne tutaj myslicie ze jest ladne?

Gość a nie chcesz uniwersalnego
imienia? tak żeby było normalne i w szkocji i w UK? bo ja mam męża irlandczyka i my nazwaliśmy syna Adam a córkę Julia 🖐️

Gość naprawdę interesuje cie zdanie
zupełnie obcych ci ludzi? Dziecinna jesteś, wiesz pewnie o tym. Ważne czy podoba się tobie i ojcu dziecka, a nie nam :)

Gość ljl;k
ja tez pomimo tego, ze w Polsce mam jedynie daleka rodzine i to w miejscowosci oddalonej od mojego rodziinego miasta o jakies 800 km, mam zamiar nazwac dzieci uniwersalnie. Moj maz jest holendrem, mieszkamy w Holandii. Nie wyobrazam sobie na syna wolac jkais Stan, czy Jorn czy Toon. A na corke saskia, sanne, Martje i inne dziwactwa. jest tyle pieknych klasycznych imion. Julia, wiktoria, Sophie, Sophija.

Gość a nie chcesz uniwersalnego
Miało być i w Polsce i w UK :D

Gość poroocznikova
Mieszkam w niemczech i tutaj to imie jest na porzadku dziennym. nie jakies bardzo popularne,ale tez nie budzi zdumienia. i nie spotkalam sie z glupimi gadkami,ze syn by byl shreck. tylko debil ocenia imie na podstawie glupiej kreskowki. mnie to imie ani ziebi,ani grzeje,uwazam,ze jest ok i JEST UNIWERSALNE,bo w chyba kazdym jezyku da sie je latwo wymowic

Ladne imie. Ale skoro nie jestes zwiazana z Polska i nie zamierzasz zyc z corka w Polsce to nie powinno cie interesowac zdanie Polek na ten temat. Po co ci to? Pewnie wiekszosci i tak skojarzy sie ze shrekiem chociaz ja wiem ze na wyspach to bardzo modne imie bo mam tam rodzine i tez bylam i slyszalam to imie nieraz.

Fiona jakoś akurat nie podoba mi się, bardziej Freya i ma tą zaletę, że jest mniej popularne;)

Gość katastrofffa
Mieszkalam w szkocji kilka lat i niespotkalam sie z zadna fiona,natomiast pelno bylo tracey czy claire czy zoe .Fiona jakos nie za specjalne imie szczerze mowiac i tu juz nie chodzi o kreskowka ale o samo brzmienie.mnie nie podchodzi.Hayley ,emma nie sa w sumie takie zle ;)

Gość onkijiiuiiih
Fiona ogrzyco, gdzie masz swojego Shreka:D hahahah:D odpusc to imie:D

Dasz imię takie jakie będziesz chciała:) Jeżeli tam jest takie imię jak najbardziej spotykane,to czemu nie...:)

Freya faktycznie jest sliczne - imie pochodzi od wesolej boginki w mitologii skandynawskiej :-) Fiona, hmm. Fiona faktycznie shreckowate ;-)

Gość nlllllllllokokkkkkkkko
Mam suczke Freye:) Miło mi że podoba Wam sie to imie:)

Gość ritaaaa778
a moze Bella