Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie proszę....

Mój mąż przestał się starać w łóżku...

Polecane posty

Gość pomóżcie proszę....

zero gry wstępnej, ściąga mi majtki, palec w c...ę i tyle tej gry. ale żeby mu zrobić loda to się prosi, albo od czasu do czasu anal...co za cham się z niego zrobił...jak mogę to zmienić?:O poradźcie coś...nie chcę go znienawidzić w łóżku:(

Gość ewkawlkp
pończoszki +fajna bielizna? -a ja mam na odwrót i jestem w mega szoku to co on robi w łóżku to aż brak mi słów jak dotyka marzenie normalnie nigdy nie było źle zawsze się starał jesteśmy 10lat razem a w nim obudził się demon.... penis 3razy taki jak normalnie długość stosunku 5 razy taka.......pytałam go milion razy co się stało a on że jestem ostatnio wyjątkowo piękna że ładnie ubrana i że to na niego tak działa........

Gość retgdzg
Nie dawaj mu,proste. Powiedz że ostatnio się zmienił i nie jest ci z nim tak dobrze jak kiedyś. Że teraz sex z nim to katorga a nie przyjemnosc

Gość pomóżcie proszę....
rozmawiałam z nim, że potrzebuję trochę wiecej "romantyzmu" w łóżku, że się zmienił...nic nie daje. liczą się ostatnio tylko jego potrzeby. a ja to co pytam się? powiem mu następnym razem żeby sobie kupił gumową lalkę, bo jej to nawet rozbierać nie będzie musiał!😡

Gość ewkawlkp
to masakra jeszcze jedna rozmowa a jak to nie pomoże to chyba bym mu nie dała

Gość pomóżcie proszę....
kiedyś było inaczej, fajniej, romantyczniej...teraz to już wieje jakąś rutyną...jesteśmy 17 lat po ślubie ale nie czujemy się staro. nie wiem co się dzieje. że nikogo nie ma to wiem. tzn. nie ma okazji do zdrady, ale coś się zmieniło między nami w łóżku...:(

Gość mikadooo44
do ewkawlkp ja na twoim miejscu tak bym sie nie cieszyla. Moja przyjaciolka miala identyczna sytuację. Okazalo się, że mąż ja zdradza, notorycznie, caly czas. Nie bedę sie rozpisywac, ale to jest udowodnione, że mięsień ćwiczony rośnie.

Gość mikadooo44
i napewno nie dziala na niego twoja wyjatkowa uroda tylko jego apetyt. Apetyt rosnie w miarę jedzenia... Poza domem sobie cwiczy i w domu tez mu sie chce.

Gość mikadooo44
a co to penis?? kość ogonowa czy nosowa ??

Gość AnkaWs.
penis to ciała jamiste i naczynia krwionośne. a jedyne mięśnie to te u jego nasady. Dżizas, uczą was czegoś w tych szkołach????

Gość fdksjssdsdhsdds
Zapewne zestarzałaś się i facet brzydzi się starej pomarszczonej ropuchy