Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Dlaczego polscy nauczyciele są tak niekompetentni?

Polecane posty

Gość SNap

Nie potrafia przekazywac wiedzy, a ich jedyne podejscie to nauka na pamiec, bez zrozumienia.

Gość to jest masakra
nie wiem dlaczego, sami nieudacznicy zostali w szkołąch, czy co, ale widze to samo.

Gość bo mlodziez
jest coraz bardziej tepa, tylko uczenie na pamiec cos daje co drugi ma opinie z poradni,nie potrafia liczyc do 100

Gość pasikonik34636
pewnie dlatego, że w szkołach zarabiają smieszny pieniądz. Sama jestem po studiach ze specjalizacją nauczycielską i się przekwalifikowałam. Do szkół idą albo pasjonaci albo nieudacznicy z przewagą tych drugich.

Gość no to masz pecha
Podam Wam przykłąd a Wy ocenicie. Dziewczyna studiuje na pedagogice- 3 lata pedagogika ogolna. Po tych trzech latach idzie na 2 lata na wf i zostaje mgr wychowania fiz. Nie ma zajęć praktycznych tylko teorie. Inna osoba studiuje 5 lat na kierunku wych fizyczne. Ma wszystkie zajęcia i praktyczne i teorie i pedagogike ogolna. Dziewczyna numer 1 dostaje prace w szkole jako nauczyciel Wf a ta druga osoba zmienia branze bo ktoś zajął jej miejsce. Jak myslicie dlaczego nauczyciele są niekompetetni ?

Gość hahah to nie wiesz
ze w szkolach pracuja sami znajomi dyrektora ? czesto po gownianych kierunkach ja znam laske po mgr kierunkowych ktora zwolniono z pracy a przyjeto coreczke znajomego dyrektora po podyplomowych hahah rodzice byli wzburzeni a laska wygrala w sadzie