Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia89

Czy temu facetowi zależy? Czy to tylko ściema?

Polecane posty

Gość joasia89

Poznałam niedawno fajnego faceta - na domówce u przyjaciółki. Cały czas rozmawialiśmy i się śmialiśmy. Tak się złożyło, że kilku gości spało po imprezie u niej - w tym ja i ten chłopak - Arek. Musieliśmy się jakoś podzielić, więc ja spałam w łóżku razem z Arkiem. Leżeliśmy w łóżku razem prawie cały następny dzień. Rozmawiając, śmiejąc się i całując. Podczas jednej z takich rozmów Arek powiedział, że super spędza mu się ze mną czas i dlatego właśnie tutaj jest i że nie interesują go jednorazowe przygody itd. Podobnie mówił o zaufaniu, o tym że chciałby żebym mu zaufała chociaż troszeczke, a on po prostu bedzie je wzmacniał i nigdy nie zawiedzie itd. Troche mnie to zdziwiło, że na pierwszym spotkaniu on z takimi tekstami wylatuje... Ogólnie facet niby wie czego chce, ale paru kumpli z którymi kiedyś rozmawiałam mówiło, że jak facet tak mówi do kobiety to jest to po prostu ściema, że tak naprawde on wcale tak nie myśli... A Wy drogie koleżanki co myślicie na ten temat? :)

Gość Helccia
Daj sobie spokój.

Gość Gosc
Ciężko powiedzieć, po prostu cały czas obserwuj i miej dystans.

Gość a to i ja powiem
Czy a wiem:)? Nie ma co za szybko postępować:) Jak mu bedzie zalezało to się postara, nie dawaj za wiele od razu a się przekonasz:0 Jka Ci się podoba to dawaj mu sie zdobywać stopniowo, żaden facet nie lubi tak od ręki dostać wszystkiego, bo wtedy nie jest to tak cenne i doceniane:) Takze czekaj na rozwój:) aaa i nie księżniczkuj za bardzo i nadal mniej swoje życie;)