Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siedzę i piszę :D

Moja dziewczyna nie chce seksu ze mną

Polecane posty

Nasz związek trwa ponad 6 miesięcy, nie uprawiamy seksu. Ja często nic bym nie robił tylko uprawiał seks z nią, jest bardzo ładna, w moim typie baaardzo mnie pociąga...Jest taka mądra, bardzo dużo się uczy, w sumie to za nas 2 :D. Mamy po 17 lat. Ona jest dziewicą, a jak już uprawiałem seks, dużo razy i bardzo to lubię, chyba jak każdy w moim wieku jest burzą hormonów. Jest to pierwszy taki mój związek gdzie bardziej mi zależy na niej niż na seksie. Moim zdaniem bardzo się kochamy, teraz mieszka u mnie przez tydzień, śpimy razem ale nie chce się ze mną kochać. Bierze do buzi, próbowaliśmy 69, myślę, że jej się podobało bo miała orgazmy. Mówi, że na seks nie jest gotowa, ale mi baardzo się chce.. Myślę, że to byłoby świetne wypełnienie naszego związku. Co mam robić?

Gość bavar
zwalic sobie smemu

Gość gorzej nie będzie.,.
nie zmuszaj jej do sexu, rozpalaj w niej poądanie aż sama wskoczy Ci na bata:D

Gość angels06
No ciezka sprawa :) wam facetom zawsze się chcę :) . No musisz akceptowac jej decyzje aż sama powie że tego chcę i jest gotowa . Czeka moze na odpowiedni moment. Ja bedac z chlopakiem prawie rok go trzymalam :) też bardzo cierpial :) ale ja akurat troszke się draznilam :) no wiecej niż troszke :) wiec daj jej czasu , . Chyba że ja rozpalisz na maksa że bedzie chciala cie o wiele wiecej niż do tej pory . Dluga gra wstepna rozpala zmysly :) moze i wkoncu krzyknie ci Bierz mnie :) wsadz mi. :D

nadzieja umiera ostatnia ;D

Gość siedze i pisze
nikt więcej sie nie wypowie ?

Mam podobną sytuacje tylko że ja i moje dziewczyna jesteśmy o rok starsi. A wracając do waszej sprawy to skora twoja dziewczyna powiedziała że nie jest gotowa to musisz poczekać na siłę nic nie zrobisz trzeba poczekać(Penie chce poczekać i się przekonać że będziesz tym jedynym czy coś;D)