Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na dodatek długodystansowym

mój chłopak jest prawiczkiem

Polecane posty

ten temat na pewno zyska wiele negatywnych odpowiedzi od panów którzy za pierwszym razem spuścili się po 2 ruchach, a dziś wytrzymują do 10 minut, ale liczę że znajdzie się któś, kto podejdzie do tego poważnie :) nasz pierwszy raz już był, przy czym on nie doszedł, nie mieliśmy na tyle czasu, poza tym jak wypadamy z rytmu, i przez krótką chwile zmieniamy pozycje, to jemu zaraz mięknie i praktycznie zaczynamy od nowa. Może doradzicie jakieś pozycje które nie są zbytnio męczące dla obojga partnerów.

naprawdę nic mądrego nic nie powie??? Same zakompleksione dupki które nawet przy waleniu konia spuszczają się po 5 minutach? Biedne są wasze dziewczyny. Chociaż nie, pewnie ich nie macie.

chuj cie to interesuje rudy wstrętny pedale

Gość autorkaaaaaa
22, i miałam już paru partnerów. Chłopak o którym pisze jest starszy 2 lata ode mnie i jak zapewne się domyślacie inny niż wszyscy dookoła. Miałam już kiedyś chłopaka który przy przerwie wymiękał, ale nie zależało mi na nim tak jak na obecnym, więc było mi to obojętne czy skończy czy nie.

Gość autorkaaaaaa
rudy ty nie odpowiadaj bo mi temat zepsujesz,najlepiej idz gdzie indzxiej

Tamci poprzedni ostro i długo cie zapinali? Miałaś jakieś przygody bez zobowiązań?