Mała1987 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Witam. Szukam choć jednej osoby, która nie podda się po 3 dniach diety i która traktuje odchudzanie poważnie...Moim celem jest utrata 10 kilo i stosuję dietę 600 kal! Zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ihkfhghrf Napisano Styczeń 3, 2013 zamów sobie coś za darmo na www.free.amciu.com polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co tyle ,,tych Napisano Styczeń 3, 2013 topikow zakladasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała1987 0 Napisano Styczeń 3, 2013 dopiero 2 topic...bo na poprzedni nikt nie odpowiedział...więc zanim napiszesz, upewnij się, czy mądrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co tyle ,,tych Napisano Styczeń 3, 2013 mogłas podbic tamten i co myslisz ze tu beda tłumy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ihkfhghrf Napisano Styczeń 3, 2013 mozna na www.free.amciu.com zamówić próbki suplementów diety jakby ktoś był zainteresowany. oczywiscie za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała1987 0 Napisano Styczeń 3, 2013 hmmm....tamten nazywał się dieta 600 kalorii, a wiem, że nie każdy popiera tego typu diety...a tak mam większą dowolność i być może znajdzie się choć jedna osoba, która zechce tu pisać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co tyle ,,tych Napisano Styczeń 3, 2013 ja musze schudnac tylko do 5 kg wiec sie tu nie nadaje powodzenai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co tyle ,,tych Napisano Styczeń 3, 2013 chyba zrobie kopenhaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doradczyni Napisano Styczeń 3, 2013 Ja jestem chetna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała1987 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Mój temat jest racze ogólny...Wiesz, dzielenie się fajnymi przepisami, sukcesami, załamkami, pisanie o problemach nie związanych z dieta, jeśli takowe będą...Bo uważam, że pisanie non stop o diecie moja się z celem, bo dieta nie jest wyjęta z codziennego życia. Dlatego właśnie założyłam topic o bardziej ogólnym temacie...KAŻDY kto choć trochę się odchudza jest bardziej niż mile widziany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MAMA 3 LATKI Napisano Styczeń 3, 2013 600 kalorii ??? mam wrażenie ,że nie masz sił mówić , a co dopiero pisać!!! załóż sobie ,że te 10 kg zrzucisz w 12 miesięcy , nie odczujesz tego tak bardzo , a organizm nie będzie wycieńczony!!! jedz owoce i warzywa poza tymi 600 kaloriami BOŻE , DLACZEGO MODA JEST WAŻNIEJSZA OD ZDROWIA !? poza tym przy wzroście 160 i wadze 60 kg , to co ty chcesz zrzucać ? odchudzanie z kości na ości - dlatego brak kompanów na temacie ze 120 na 80 jest babek co nie miara - nie daje ci to do myślenia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doradczyni Napisano Styczeń 3, 2013 Mam 10 kg do zrzucenia.od nowego roku wzielam sie za siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
facet86 0 Napisano Styczeń 3, 2013 za bardzo obcięłaś kalorię 600 kalorii to mój jeden obiad. Na początek polecam odrzucić słodycze, jedzenie poza domem i przyjrzeć się co masz w lodówce i ile to ma kalorii. Do tego aeroby wieczorem albo rano przed śniadaniem 40 minut. Życzę powodzenia. Wiem co piszę też się odchudzałem niedawno. Dieta 600 kalorii to naprawdę nic dobrego jo-jo gwarantowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Styczeń 3, 2013 He he podobny nick mamy:) chetnie sie przylacze ale dieta 600 kal nie jest dla mnie, raczej 1000 moze troche wiecej. Jutro sie zwaze i wpisze w stopke. Wzrost tez mam 160. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała1987 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Ja wiedziałam że będę się odchudzać w styczniu już wcześniej...Czemu? Bo z moim wzrostem 60 kilo serio za ładnie nie wygląda...tym bardziej, że mam wielkie uda...niestety. Moim celem też jest 10 kilo więc fajnie. Co do diety 600 kalorii...pożyję, zobaczę :). Ja słucham organizmu, więc jak się okaże, że czuję się za słabo to sobie zwiększę ciut kaloryczność :). Co do ruchu to ćwiczę sobie jogę już od jakiegoś czasu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała1987 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Witam wszystkie nowe osoby i dziękuję za rady :). Ja odchudzam się pierwszy raz...Chcę zwyczajnie choć raz dobrze wyglądać i czuć się fajnie w swoim ciele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
facet86 0 Napisano Styczeń 3, 2013 mam jeszcze jeden pomysł przed posiłkiem jak jesteś w domu aeroby 30 minut. Spalisz glikogen zrobisz miejsce na następny i podkręcisz metabolizm. Życzę powodzenia. Wiem że nie możesz robić tego przed każdym posiłkiem bo masz jakieś swoje sprawy i życie to tylko taka sugestia w razie możliwości i chęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała1987 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Teraz akurat mam l-4 więc jakoś dam radę, ale potem serio mogę nie mieć czasu :). U mnie priorytetem jest joga, bo ja na serio kocham szpagaty i wyginanie się. Mam 25 lat i wiem, że z czasem zacznę tracić giętkość, a tego chcę uniknąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truskaweczka_88 0 Napisano Styczeń 3, 2013 ja też chętnie się przyłączę, mialam tutaj swój topic, ale umarł śmiercią naturalną. ogólnie mówiąc od sierpnia do teraz schudłam 11 kg, przez ok 2 miesiące byłam na diecie 1000kcal, potem postawiłam na ruch ( rower, fitness, hula-hop z masażem) jednocześnie nadal ograniczając jedzenie. Teraz po obżarstwie świąteczno-noworocznym wracam do odchudzania, bo chcę schudnąć jeszcze ok 3-4 kg, a potem sie zobaczy ;) posataram się nie przekraczać 1000kcal, ale raczej tak ''na oko'', bo dokładne liczenie kalorii doprowadza mnie do depresji :P no i przynajmniej co drugi dzień 30 minut hila-hop z masażem lub 30 min rowerka. no więc od jutra startuje, powodzenia dziewczyny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
facet86 0 Napisano Styczeń 3, 2013 poszukaj sobie takiego zajęcia które będzie ci odpowiadać, generalnie chodzi o to żeby się ruszać rób to co ci sprawia radość będzie o wiele łatwiej i przyjemniej. Jak znajdziesz jakieś porady w internecie to zanim się zastosujesz to potwierdź je w kilku źródłach żebyś była pewna że to co znalazłaś ma sens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truskaweczka_88 0 Napisano Styczeń 3, 2013 jeszcze stopkę aktualizuję ;) mino obżarstwa waga sprzed dwóch tygodni na szczęście utrzymana. topic dodaje do ulubionych, mam nadzieję, że fajnie nam się razem będzie gubiło kilogramy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truskaweczka_88 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Mała1987 widzę, ze jesteśmy prawie takiego samego wzrostu, ja jestem o 1 cm niższa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała1987 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Wow. Gratuluję wagi! Musi być z ciebie niezła laseczka :). Widzę, że tu dużo koleżanek o podobnym wzroście mam...Niestety u nas znać każdy kilogram. Jestem pewna, że damy radę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała1987 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Co do liczenia kalorii...Powinno się być konsekwentnym, ale bez przesady, bo jak będę mieć ochotę na kiszeniaka, to gdzieś mam to czy ma 6 czy 10 kalorii :). Ja jem 3-4 posiłki dziennie, z czego obiad ma jakieś 150-200 kalorii, a reszta to jabłko, jogurt 0%, wafle ryżowe, ogórki, pomidory, kiszona kapusta i inne takie :). No i piję dziennie 1-2 kawy z mlekiem, bez cukru, a pozostałe, jeśli najdzie mnie potrzeba to już czarne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AsiaORHplus Napisano Styczeń 3, 2013 Ja też chce sie odchudzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała1987 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Bardzo dobrze. Podaj swoją wagę i wzrost i plan diety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truskaweczka_88 0 Napisano Styczeń 3, 2013 ja nie potrafie niestety zrezygnować z pieczywa, dlatego nie bede go całkowicie eliminować, tylko bede jadła mniej. kawy na szczęście nie lubie, wiec w ogole jej nie pije, bede jadła 3 posiłki dziennie, w ekstremalnych sytuacjach 2, ale to rzadko. Masz pomysły na jakieś obiady do 300kcal? najlepiej na ostro:) aa zapomniałam napisać, że piję jeszcze 2 razy dziennie yerbe matte, nie wie mczy jej ''cudowne'' właściwości to chwyt marketingowy czy faktycznie wspomaga odchudzanie, ale pije ją, bo mi smakuje, na pewno nie zaszkodzi,a moze pomoże. Codo mojej figury to też chciałabym w udach schudnąć i ogólnie tyłek zmniejszyć, bo z talii i bioder jużjestem zaowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość defrgth Napisano Styczeń 3, 2013 SPOSÓB NA ZMNIEJSZENIE GŁODU !!! Idealny sposób na to , by mieć mniejszy apetyt i nie czuć głodu na diecie: http://yerbomaniaczka.blog.pl/2012/12/30/odchudzasz-sie-pij-yerba-mate/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aalisaa 0 Napisano Styczeń 3, 2013 MALA wpadnij do nas na Dieta 500kl, jest tam duzo kobietek , ktore sa wytrwale i wspieraja sie nawzajem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach