Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała1987

Szukam choć 1 wytrwałej koleżanki :).

Polecane posty

Obiad do 300 kalorii? -Gotowana pierś z kurczaka i sałata lodowa polana odrobiną jogurtu (jeśli ktoś suchej nie lubi) -zupka warzywna na rosołku knorr - udko pieczone w piekarniku bez tłuszczu i ogórek kiszony... - albo jajecznica z 2 jajek z pomidorem, smażona bez tłuszczu ( wiem, że to bardziej na śniadanie, ale ja tak sobie robiłam :) Jest tego mnóstwo :)

U mnie dzisiaj było wesoło, bo miałam odwiedziny ( jestem na l-4). Co do jedzonka: pół grahamki z 2 plasterkami chudej szynki- 120 kal ćwiartka jabłka- 20 kal zupa ogórkowa na rosołku knorr- 200 kal 2 wafle ryżowe i jajko gotowane- 170 kawa z mlekiem, bez cukru - 40 kalorii czyli jakieś 550 kalorii

ja zaczynam od jutra, na śniadanie planuje 2 kromki chleba tostowego na ciepło z plastrem sera i ketchupem. na opakowaniu chleba jest napisane, że jedna kromka na 68 kcal, co do dalszego menu to nie mam jeszcze pomysu. w sobote moze byc ciężko, bo caly dzien musze spedzic na uczelni, ale moze kupie sobie w bufecie jakas salatke i bułkę z ciemnego pieczywa

Na uczelni polecam jabłka i jogurty :). Dzisiaj w planach joga i nic nie robienie, bo niestety nie mogę wychodzić z domu bo mam l-4.

Jak tam odchudzające się :)? Ja właśnie przy czarnej kawie siedzę...wkurza mnie moje l-4, bo nie jestem przyzwyczajona do siedzenia w domu...Niestety ukrzywdziłam się w oko i na prawą stronę widzę tylko 25%...Masakra.

ja tez sie odchudzam :) od 2 stycznia :) jestem na topiku 500kcal :) sa tam dziewczyny co sporo osiagnely i motywuja wszystkie :) zapraszamy :)

Jadłospis na dzisiaj :) 7.00: wafel ryżowy z szynką i mała miseczka szpinaku- 130 kal 10. 00: wafel ryżowy z serkiem do smarowania- 100 kal 14.00: zupa pomidorowa- 200 kal 17.00: jogurt jogobella light- 90 kal no i jedna kawka z mlekiem, bez cukru- 40 kal Czyli jakieś 560 kalorii dzisiaj będzie :)

Gość meatball
mala - postaram sie z toba mierze 156 i waze 49, dla mnie to za duzo stanowczo, poki co jest 12 a ja wypilam tylko czarna kawe i zjadlam croissanta z lidla ( swiezy, pyszny jeszcze cieplutki mniam), jejku ile on ma kalorii 300??? :(

Hmmm...Coś koło 300 kalorii, ale nie łam się...Na obiad zjesz coś zdrowszego :). Właśnie takie rzeczy gotowe, pieczywo od piekarza, czy podobne rzeczy ciężko dokładnie oszacować, co do kaloryczności...Ja bym chciała mieć twoją wagę :)

Ja jakoś tak 100 procentowo tym wszystkim stronkom nie ufam, wiesz. Dlatego staram się kupować rzeczy gdzie pisze ile co ma dokładnie kalorii :). Ciut męczące, ale przynajmniej wiem, że nie przeginam z jedzeniem :)

no ja tez musze znow zaczac patrzec na kalorycznosc najgorsze ze wczoraj zrobilam ciasto murzynka i tak stoi i sie usmiecha do mnie, ale zamiast ukroic sobie kawalek ciasta zrobilam sobie 2 krmki ciemnego chleba z chudym twarogiem, pomirorem i szpinakiem mniam :)

hehe...mnie na razie do słodkości nie ciągnie...zresztą jak mam taką dietę, że muszę zjeść góra 600 kalorii to raczej nie mogę sobie na nic słodkiego poza jogurtami light, owocami i batonikami musli pozwolić :)...a razowiec jest zajebisty...dużo lepszy od normalnego chleba :)

witam, ja dzisiaj zjadlam 2 kromki chleba tostowego z serem light i ketchupem, calosc ok. 250 kcal. Na obiad mam sałatke z tunczykiem, a potem moze jeszcze jakąś kanapke z szynką i pomidorem zjem. Jabłek nienawidzę, więc odpadaja ;p co do ćwiczeń wczoraj kręciłam 30 min hula-hop z masażem, dzisiaj może skusze sie na rowerek, ale to dopiero wieczorem, bo teraz nie mam czasu.

Niebawem i my tyle ważyć będziemy laseczka :). Nie ma się co łamać, tylko trwać w diecie :)

Jak tam dieta laseczki? Byłyście grzeczne? Jak wam dzień minął? Ja oglądałam Hobbita dzisiaj, jogę ćwiczyłam...Ogólnie miły dzień, tylko słaba jestem :)

Gość kasiula...0712
Hej:) Chyba do was dołącze...szukam jakiejś skutecznej metody żeby schudnąc po ciąży....przed porodem ważyłam 85 kg...w trzy misiące schudłam do 68kg ale to i tak dla mnie za duzo....mam 166cm wzrostu...a przed ciażą ważyłam 58:(( ja chce tak te 8 kg zgubić do lata....a i macie jakieś sposoby na ujędrnianie brzucha?? bo troche mi zostało:((

Witam! Co do brzucha to polecam A6W...U mnie dzisiaj wizyta w warzywniaku :). Zero pokus, bo dla kawałka czekolady diety nie zniszcza :)

Gość brakkkk
przylaczam sie, wzrost 160, waga 55 kg

Miło...jaki masz plan diety? Ja na 600 kal jadę...a w sumie to 500 zjadam z groszami :)

Mój plan na dzisiaj: 8.00- jogobella light- 90 11.00- wafel ryżowy z serkiem do smarowania- 100 14.00- zupa pomidorowa- 200 18.00- 2 ogórki kiszone i wafel ryżowy z polędwicą- 80 kawa z mlekiem- 20 ( zmieniłam mleko na 0,5 %) czyli dzisiaj 490 kalorii Wiem, że monotonnie, ale cóż...jutro sobie troszkę urozmaicę jadłospis :)

Gość brakkkk
moj dzisiejszy jadlospis: snaidanie; dwie male kromki chleba z szynka i ogorkiem, Obiad: filet z kurczaka surowka Podwieczorek:maly jogurt

Gość kasiula...0712
Hmmm a skąd bierzesz te tabele kalorii?? Sciągnęłaś z neta?? Kurcze a na ten brzuch robię ćwiczenia , znalazłam jakies w necie, setki brzuszków, rowerek itd...ale nie widzę zmian...myślę że właśnie jakaś dietka mi pomoże...nigdy nie musiałam sb niczego odmawiac - masakra:/ zawsze byłam chuda i mogłam jeść wszystko bez ograniczeń...a tu teraz taki klops! Dziś poszperam sb w necie jutro jakieś zakupy i od poniedziałku zaczynam:))