Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest takie cos w ogóle?

kiedy przychodzi pismo ze szkoły ze dziecko od wrzesnia ma

Polecane posty

isc do pierwszej klasy?

Gość ojojojjjjjjjjjj
tak w polsce jest obowiazek uczenia sie od 1 klasy do 18 roku zycia

Tak mniej wiecej na początku sierpnia dostaniesz pismo ze nie zapisała dziecka do placówki w jego miejscu zamieszkania i proszą o przybycie . A pisma ze masz dziecko posłać do szkoły nie ma , to jest twój obowiązek o tym pamiętać i zapisac dziecko do szkoly

Gość aurelllllkaaa 25
u nas w szkole był przypadek dziecka 5l które teraz nie poszło ani do zerówki ani przedszkola i jakość w LISTOPADZIE dopiero dotarło do oddziału przedszkolnego w grupie dziecka, tak chyba dostali to pismo :o jak mozna nie wiedziec o takim czymś jak zapisane dziecka ??!

Przy zapisach do 5 latków dostałam w lutym pismo kiedy mam się wstawić w placówce by zapisać dziecko. Do 6 latków (zerówka przy szkole) na tablicy ogłoszeń był podany termin że styczeń - marzec są zapisy do zerówki i by po prostu przyjść. W I klasie również nie było żadnego pisma tylko trzeba było iść do dyrekcji i zapisać dziecko. W grupie mojego dziecka pod koniec września przyszło nowe dziecko (matka zapomniała zapisać!)

tak pytam bo słysząłam ,ze przychodzi cos takiego jak zaproszenie czy jak to nazwac ,ze dziecko ma byc uczniem pierwszej klasy w danej szkole

Gość dziewczyny w czy robicie prani
uu nas nie ma czegos takiego