Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Civil

Dziwna sytuacja z dziewczyną | Impreza

Polecane posty

Gość Civil

Witam wszystkich :) . Zwracam się do Was z prośbą, bo nie wiem sam co o tym myśleć. Poznałem miłą, ładną dziewczynę na imprezie. Wiadomo, jak na każdej imprezie alkohol, drinki itp. Potańczyliśmy, pośmialiśmy się, porozmawiali o sobie, nawet doszło do sytuacji usta usta.. Zapytałem czy jest tu z jakąś osobą towarzyszącą, padło jednoznaczne słowo: NIE. Często klepała mnie po ramieniu, dotykała rąk. No ale przejdźmy do sedna sprawy. Zapytałem o nr telefonu, spojrzała na mnie wtedy takimi dosłownie "kocimi oczami" i jakoś przeszliśmy do innego tematu. . Mówiła bym napisał do niej na portalu społecznościowym ( nie ważne jakim, i nie chodzi tutaj, ze nie miała telefonu, bo raz widziałem jak wyciągnęła, by sprawdzić godzinę, bo ją o to specjalnie poprosiłem ) Napisałem na następny dzień. Gadka szmatka jak tam po balandze, uśmiech od ucha do ucha :D wypominanie co się robiło i podałem jej swój nr telefonu, z tekstem, że jeśli będzie chciała to niech się ze mną skontaktuje. Oczywiście czekam już prawie że 2 dni i żadnych msg. W tym sęk, że chodzimy do jednej szkoły i będziemy skazani na częste widywanie się. Od pory imprezy uśmiecha się do mnie.. Nie wiem czy mam działać, czy po prostu dać sobie spokój? Jak sądzicie? Proszę o jakieś bardzo szybkie porady. Z góry dziekuję. :)

Gość Szklanka do polowy pusta
opcje są 2. nr. 1. gra niedostepna bo boi sie i nie ufa nowo poznanym facetom lub chce pokazac sie jako taka zajebista, twarda sztuka nr.2 ma Cie w dupie;]...portale sa dla dzieci;] tam mozna umrzec a nie sie kontaktowac, poza tym tel to najnormalniejszy sposob

Gość Civil
No właśnie, dlatego dążyłem do tego upragnionego nr. Nie wiem co teraz, czy sie odezwać do niej czy nie i czekac na jakies reakcje z jej strony?? A jesli pomysli, ze odpuscilem? Bo w realu tak czy siak dojdzie do przypadkowego spotkania :P

Na Twoim miejscu spytałbym czemu w erze 21 wieku nie potrafi jak czlowiek podac tel?? moze zacznij od tego co?

Nie trac czasu bo czas jest zbyt cenny, ja nigdy Go nie traciłam na beznadziejne znajomosci nie to nie i bajo bez zalu

Gość 8ki97ju6
Jeszcze raz się odezwij, a jak dalej będzie zwalała utrzymanie kontaktu na Ciebie, to daj sobie spokój.

Gość Civil
Ehh, sam już nie wiem. Cenie czas, to oczywiste, no ale wiadomo, czasem trzeba go też na kogoś zmarnować prawda? :P Według mnie jak jej podałem numer telefonu to nie powinienem się niczym martwić, przecież to od niej zależy czy napisze czy nie, no ale "inny ja" mówi mi, weź do niej napisz, bo może czeka. Taki mętlik w tej j*banej głowie -.-' .

Gość Civil
@ 8ki97ju6 Hmm, ok. Zobaczymy co z tego wyniknie :) Dam znać jak najszybciej ;]

Gość Civil
@ 8ki97ju6 Hmm, ok. Zobaczymy co z tego wyniknie :) Dam znać jak najszybciej ;]

Myślę, że nieciekawa sytuacja. Po 1, może manipuluje i zgrywa niedostepną - walnięta raczej. A po 2 możliwe, że wcale za bardzo jej sie nie podobasz. Tak to jest jak sie chodzi po imprezach poznawac puszczalskie.

hmm ja Ci poradziłam, także zrobisz jak uważasz..laska tez sama z siebie moze napisac, wiadomo, że nie pisze sie sto razy w ciagu dnia ale tez taka olewka to lipa no chyba ze sa ku temu powody. Daj znac Civilu jak sie sprawy rozwijaja:)

Gość 8ki97ju6
Powiem Ci, że bardzo możliwe, że ona czeka na Twoją wiadomość. Głupie, ale dziewczyny tak mają, że chcą być "wzięte szturmem", boją się, że facet uzna, że się narzucają. Także napisz do niej, ale później już koniec. :)

Gość Civil
Własnie, że ja tez nie lubię się narzucać kto wie jak:D Szklanka dzieki za odpowiedzi, mysle ze pozostaniesz ze mną do zakończenia tej sprawy, tak samo jak Looooser, czy 8ki97ju6. Więc czekam teraz na efekty. Tak jak już wspomniałem wyżej, dam znać jak najszybciej :):)

Gość 8ki97ju6
Powodzenia ;)

Gość Civil
Looooser niestety się myliłeś/aś Szklanka do polowy pusta Ok wszystko wyjaśnione ;). Dziękuje wszystkim za odpowiedzi szczególnie Szklance do polowy pustej i 8ki97ju6. Dobra droga i do przodu ^^ !

spoko loko, zawsze słuze rada:)