Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karen18

problem z ograzmem

Polecane posty

hej witam wszystkich,mam pytanie gdyz mam problem z dojsciem w czasie seksu jak sie kocham z moim facetem to nigdy nie moge dojsc,jedynie poprzez pieszcźoty moge dojsc...jak myslicie co moze wplywac na brak orgazmu?moze musze zaprzestac jakiej kolwiek masturbacjii?co o tym myslicie?

Gość Czerwona jagódka
Z własnego doświadczenia wiem, że do osiągnięcia orgazmu najłatwiejsza jest pozycja klasyczna, gdyż łachtaczka jest pocierana przez podbrzusze partnera. Jeżeli chodzi o orgazm pochwowy to najłatwiej w pozycji na jeźdca gdy jest się odchylonym do tyłu.

Gość ffuffhhgg
Ujeżdżaj go maleńka:-) ale nie to że masz skakać po nim jak piłka tylko bujaj sie w przód i tył pobudzisz w ten sposób łechtaczkę co zapewni Ci mega orgazm:-)

dzieki za rady:)ale wlasnie o to chodzi ze na jezdzca i w klasycznej pozycjii nic nie czuje.najlepiej mi jest od tylu wtedy czuje dokladnie kazde jego pchniecie.tylko ze nie jest dostatecznie dobrze zebym doszla...znacie moze jakies techniki seksu w ktorym by byla mozliwa stymulacja lechtaczki?a moze powinnam nauczyc sie przezywac orgazm pochwowy,tylko niewiem jak:p macie jakies pomysly?

do ffuffhhgg wlasciwie masz troche racjii gdyz podczas calowania jak pocieram cipka o niego bardzo mnie to rozpala,a podczas seksu wlasnie podskakuje z gore i w dol ale zastosuje sie do twojej rady moze to cos da bo bardzo bym chciala przezywac orgazm podczas seksu

Gość ffuffhhgg
To właśnie w pozycji na jeźdźca stymuluję się łechtaczkę musisz mocno docisnąć się do partnera i kołysać biodrami w tył i w przód musisz ale powoli długimi ruchami lub napierać na jego podbrzuszę w tej samej pozycji to tak samo jak kołysanie tylko że cały czas w przód poćwiczyć troszkę a na pewno dostaniesz nieziemskiego orgazmu:)

Gość ffuffhhgg
Ja w takiej pozycji zawsze mam orgazm odlot po prostu:)

Gość ffuffhhgg
napisz jak już będziesz po czy moje rady Ci jakoś pomogły:)

nawet jak sie ocieram przez spodnie o jego twardego kutasa to pozniej jestem rozpalona mam nadzieje ze to zadziala:)ale dajcie jakies pozycje pomysly na urozmaicenie zycia erotycznego

w sobote je wyprobuje:)ale i tak mimo to najbardziej od tylu lubie bo wtedy az mam takie odczucie w podbrzuszu takie ciepelko:)narzekac nie mam na co,nie dosc ze kutas duzy to i twardy jak kamien nawet po trzech numerkach:)wiem ze to ode mnie zalezy czy przezywac bede orgazm

Gość ffuffhhgg
6 na 9 ale to jak się chcecie popieścić oralnie:) Fajną pozycją też jest na odwróconą kowbojkę:)

Gość ffuffhhgg
Jak będziesz mieć orgazm to nie będziesz czuła takiego ciepełka tylko ciarki na całym ciele takie przyjemne ciarki przynajmniej ja tak mam:)

na 69 lubie ale jednak wolimy jak osobno piescimy sie:)jak oralnie mnie piesci to poprostu odlatuje z swiat chmur:)

Gość ffuffhhgg
na syrenkę też fajna pozycja;) Kładziesz się na brzegu łóżka zadzierasz nogi do góry tak jak się robi świecę on klęka przed Tobą na podłodze łapie Cię za kostki i pcha ile ma chłopak siły:)

wiem ze to nie orgazm ale to jest uczucie takie jak on wchodzi w twoja ciasna cipke,i cie rozpycha to towarzyszy temu bardzo przyjemne uczucie przymajmniej ja tak mam:)jak znasz jakies fajne sztuczki to podziel sie to wiedza:)

ale wtedy zlaczam nogi czy jak?nigdy o tej pozycjii nie slyszalam,a te nogi zlaczone klade na jego ramieniu tak?

Gość ffuffhhgg
możesz jeszczę w pozycji na kowbojkę nie opierać się kolanami o łóżko tylko stać na stopach wtedy wejdzie w Ciebie głębiej a jego ptaszek będzie pieścił Twoja waginę i punkt G:)

Gość ffuffhhgg
nogi masz złączone i wyciągasz je do góry ( do sufitu) żeby były proste:)

wiesz probowalam tak i wtedy cholernie gleboko we mnie wchodzil boskie uczucie:)

Gość ffuffhhgg
karen18 I co i jak było:)?

Gość Rama Casto
101-trików Cena rynkowa: 24,90 zł - NASZA CENA: 14,49 zł http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=79213&us_id=26079086 101 trików seksualnych Od kiedy słynna księga Kamasutra dodarła do krajów cywilizacji zachodniej, hinduskie nauki w dziedzinie erotyki pomogły milionom kochanków w poprawieniu ich pożycia intymnego. W niniejszym zbiorze przedstawiamy 101 trików opartych na wiedzy erotycznej Kamasutry oraz wielu innych naukach, które doskonaliły późniejsze pokolenia. Dzięki nim można w pełni rozkoszować się seksem, poczynając od pierwszych pocałunków i uścisków, a kończąc na aktach trudniejszych i wymagających od partnerów więcej zaangażowania, jak doświadczanie rozmaitych fantazji i seksu w bardziej odważnych pozycjach czy prowadzenie śmiałych gier, w których każda para indywidualnie wyznacza granice.