Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20zdesperowanaaaa

doświadczeni pomóżcie mi..

Polecane posty

Gość 20zdesperowanaaaa

mam 20 lat. mój wzrost to 165 cm, ważę 76 kilo. nie mogę po ciąży dojść do siebie, mimo tego , że mały ma już dwa latka. Było już znacznie lepiej... nie wiem co mam zrobić. Potrzebuję motywacji. Bo nie mogę dojść do skutku.. Z drugiej strony wiem , że pewnie nie utrzymam diety.. zastanawiam się nad jakimiś "wspomagaczami" , staram się jeździć na orbiterku, ale nie wychodzi... doradźcie mi coś...

Gość sidida
a przed ciążą było ok?

Gość wererqwrqew
skoro nie może dojść do siebie to chyba było, nie? :classic_cool:

Gość sidida
no to jak było,to niech odda gówniarza do domu dziecka i wszystko wróci do normy

Gość 20zdesperowanaaaa
no przed ciążą było okey. byłam w sam raz. a teraz nie dość , że nadwaga z którą nie mogę sobie poradzić. to jeszcze pamiątka w postaci rozstępów na brzuchu. ;/

sidiba- jestes taka pusta czy taka udajesz? gadasz tak bo co bo ma 20 lat i 2 letnie dziecko? nie masz nic madrego do powiedzenia nie udzielaj sie !... autorko przedewszystkim duzo swiczyc malo jesc slodyczy i nie jedz po 19 - nie jedz co najmniej 4 godziny przed snem. szybko zobaczysz rezultaty. no i oczywiscie nie opychaj sie jedz normalnie i najwazniejsze jest sniadanie.

Gość 20zdesperowanaaaa
Wiesz takie bezsensowne rady schowaj sobie głęboko.

Gość sidida
przepraszam i kajam się,jestem facetem to mam prawo być pustakiem co nie?

autorko- a czego ty sie spodziewalas po ciazy? ze bedziesz dalej piekna? ... niestety to sa uroki ciazy. rozstepow raczej sie juz nie pozbedziesz chyba ze laserowo- ale to jest drogie. a wage mozesz zgubic tak jak napisalam wczesniej. dla chacego nic trudnego

Gość sidida
masz przynajmniej temat rozwiniety

sidba- to masz bardzo niska samoocene o sobie. nie kazdy facet jest pusty, ale jezeli siebie uwazasz za pustego to taki jestes - zreszta widac po ostatniej wypowiedzi inteligencja to nie zablysnelo :/

Gość sidida
dziękuje ci,to dla mnie wiele znaczy

sidba- nie weszlam tutaj aby ci ublizac- tylko skrytykowalam twoj ostatni post - byl tutaj nie potrzebny. zreszta nie wazne autorko masz 20 lat twoje cialo wroci jeszcze do poprzedniego wygladu tylko ze z rostepami musisz tez duzo cwiczyc aby ujedrnic cialo.

Gość 20zdesperowanaaaa
no będę musiała, ale przy dziecku to trudne. ; ) bo sam jada słodycze. :) tylko , że jest taki energiczny i nie jest otyły. cóż trzeba się wziąć za siebie. nie ma bata.

Gość sidida
ja wiem,bo ty tu jesteś i tańczysz dla mnie

Gość 20zdesperowanaaaa
nie koniecznie obżerania. brałam praktycznie całą ciążę hormony na podtrzymanie ciąży. no jedzenie swoją drogą też. chociaż bardziej zwalam to na brak ruchu w trakcie ciąży, musiałam cały czas leżeć.

Gość sidida
zadziorna jesteś

Gość 20zdesperowanaaaa
nie, jestem sama.

autorko nie wazne co to bylo - teraz musisz sie wzaisc za siebie . pytam czy masz partnera bo on by mogl zostac z dzieckiem a ty godzine wieczorkiem poswiecic na swiecznie czy bieganie.

Gość sidida
wtf swiecznie!?

aha - a masz dobry kontakt z mama ? moze z nia mieszkasz? - jezeli tak to zostaw dziecko z babcia a jak nie to jak spi poswiec godzinke lub dwie na brzuszki nogi posladki sa rozn swiczenia. po swoich doswiadczeniach odradzam diety typu dukan, kopenhadzka i tych roznych- przy diecie jedz szpinak kurczaka aby zawieralo duzo zelaza- bo popadniesz w anemie :/ nie chcesz tego. jedz normalnie w mniejszych ilosciach wiecej wazyw i owocow a mniej slodyczy :)

Gość 20zdesperowanaaaa
biorę się za siebie. tym razem musi się udać..............

Gość sidida
wez sie dzieczyno weż,bo za chwilę stary pójdzie w tango i zacznie sie normalna szara polska rzeczywistość

pewnie ze sie uda - jestes mloda i silna dlaczego ma sie nie udac ! tylko mniej gadaj a zacznij dzialac ;) bo ja kiedy wiecej gadalam heheh i bylo od poniedzialku caly czas XD