Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoooda26

kiedy najpóźniej pierwszy raz do ginekologa?

Polecane posty

Gość Jagoooda26

Wszyscy mówią że jak chcesz zacząć współżyć. Ja przyjmując tą oto granicę oraz filozofię że narząd nieużywany się nie psuje, nie pomyślałam nawet o tym aby się wybrać choć raz. Wzbudziły moje wątpliwości jednak jakieś programy i badania skierowane do kobiet po 25 roku życia i stąd moje pytanie. Czy ja mam się w tej chwili po co wybierać do lekarza ginekologa tak na kontrolę? Tak bez żadnego powodu i dolegliwości?

Oczywiście, że tak. ;) W niczym Ci to nie zaszkodzi, a może życie uratować. :P Poza tym- jakim cudem nieużywany? Przecież okres chyba masz. :)

Gość Jagoooda26
no niby jest od czasu do czasu ale nawet nie uciążliwy nawet ;) ehhh do dentysty co pół roku, dermatolog mnie ciągle zaprasza na kontrole też bo troche pieprzyków mam, stare kontuzje i zmiany zwyrodnieniowe również trzeba kontrolować, od czasu do czasu sie mocniej przeziębie to i do rodzinnego trzeba iść.. ja bym najchętniej skróciła tą listę a tu widze jeszcze by trzeba dopisać kolejnych... Raczej mam małe szanse na rakowe zmiany bo nikt w rodzinie nigdy nie miał ani bliższej ani dalszej.... Wiem że wizyty by mi nie zaszkodziły ale mi już szkoda życia troche na kolejne posiedzenia w przychodniach