Gość mniamus Napisano Styczeń 3, 2013 Cześć. Wiem, że na pewno zostanę skrytykowana za moje zachowanie, ale zacznijmy od początku. Z moim chłopakiem jestem już 2 lata, jest on moim pierwszym chłopakiem, wczesniej przed nim z nikim innym nawet nie pisałam, więc szybko zakochałam sie w x. na początku było cudownie. ale teraz coś jest nie tak i to chyba ze mną. strsznie kocham x, uwielbiam spędzać z nim czas, fajnie nam się rozmawia, ale bardzo czesto się kłócimy. w tym roku poznałam kolege X, nazwijmy go Y. Chodzi o to, że on strsznie mi się podoba, jak chodziłam na imprezy z moim chłopakiem, to czesto tańczyliśmy i rozmawiało nam sie świetnie, czasami prawił mi komplementy. Kika dni temu była własnie taka impreza, i Y pocałował mnie w policzek, czym mnie totalnie zaskoczył. Zrozumcie jak się poczułam, poza X nie miałam z nikim innym takiego kontaktu. Natępne dni cały czas o nim myślałam a na sylwestrze byłam trochę pijana i do niego napisałam i można powiedzieć, że trochę do niego zarywałam. Wiem, że mój chłopak jest w teraz okropnej sytuacji, ale co ja mam robić. Chciałabym tez móc skorzystać z życia, boje się, że się nie wyszaleje, ale jednak nie chce się rozstawać z X. To takie trudne. Proszę doradzcie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach