Kazamate 0 Napisano wtorek o 08:26 Hej! Prowadzę mały sklep i coraz więcej osób pyta o możliwość płatności kartą. Zastanawiam się, czy da się jakoś załatwić terminal bez dużych kosztów. Wiem, że coś tam słyszałem o darmowych opcjach, ale nie jestem pewien, jak to działa. Ktoś coś wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markdi 1 Napisano wtorek o 09:47 Jest taki program. Nazywa się Polska Bezgotówkowa i jest skierowany głównie do małych i średnich przedsiębiorców. Dzięki niemu można uzyskać terminal płatniczy na 12 miesięcy za darmo, bez ponoszenia opłat za dzierżawę czy prowizje. Wystarczy złożyć wniosek na ich stronie https://polskabezgotowkowa.pl/. To całkiem prosta sprawa, bo całą procedurę można załatwić online, a potem firma zajmuje się resztą, łącznie z instalacją terminala. Takie rozwiązanie pozwala sprawdzić, czy terminal w ogóle się opłaci, zanim zaczniesz ponosić koszty. Teraz klienci są przyzwyczajeni do płatności kartą, więc warto to rozważyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach