Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara9876

Przesladuje mnie facet z neta,albo ja mam juz jakies schizy?

Polecane posty

Na czacie wp poznalam faceta, na poczatku gadalo nam sie super, ta znajomosc trwala w sumie kilka miesiecy, wymienilismy sie zdjeciami, mailami. Nie podawalam jednak zadnych danych. Ostatnio wyjechalam na kilka dni, nie odzywalam sie, nie sprawdzalam tez wiadomosci. Po powrocie znalazlam prawie 100 wiadomosci od niego, choc dobrze wiedzial, ze nie bede miala neta przez jakis czas. Kiedy napisalam, nazwal mnie suka, zaczal szantazowac itp. nie bede sie tu rozpisywac... wiec przerwalam ta znajomosc. Teraz od jakiegos czasu mam gluche telefony, moze to zbieg okolicznosci, bo nie podawalam mu mojego numeru. Ostatnio tez znalazlam bukiet kwiatów pod moimi drzwiami, mieszkam sama w mieszkaniu po babci, wiec troche sie wystraszylam,myslalam, ze to sasiadka zostawila kwiaty na korytarzu,zapytalam, ale nic z tego. Nie wiem, co robic. Zaczynam zalowac tej znajomosci i zdjec, które mu wyslalam. A moze tylko sobie wkrecam, przeciez nie podawalam zadnych danych, wiec to jakis dziwny zbieg okolicznosci.

powiedzcie mi co mam robic? Co tym myslicie? Jest sie czego obawiac, czy sobie sama nawkrecalam

Dla chcacego nic trudnego- jesli masz te fotki tez na jakims portalu spolecznosciowym to lipa....a moze on gdzies pracuje i stad ma Twoje dane....

Gość instalowanie
to są skutki dawania fot znajomsci przez neta poszperaj w necie moze cos znajdziesz wiecej o tym kolesiu

mam konto na portalu spolecznosciowym, ale nie podaje tam swoich danych. On tez nie ma mojego numeru tel. nie mówiac o adresie.Wyslalam mu tylko kilka zdjec. Poza tym jestesmy z innych regionów Polski

Gość detektyw z giwerą
Było tak: facet to twój sąsiad, mieszka gdzieś niedaleko, wyczaił cię w necie i zagadał ale nie zdradził się że zna cię z reala, no i teraz masz ciąg dalszy, może teraz obserwuje cie przez lornetke, może mijalaś go dzisiaj na ulicy, uważaj taki psychol jest zdolny do wszystkiego

Próbowalam juz szukac w necie, ale nic o nim nie wiem, mam tylko mail, który wspisywalam w wyszukiwarke, ale niczego nie znalazlam, jego nicka z czata tez nie znalazlam

Gość wiesz jak zrób
wejdź we włściwości jego maila, tak zwany nagłówek i tam masz adresy IP, posprawdzaj będziesz wiedziała skąd pisał

Gość instalowanie
tak przynajmiej ustalisz region dokladnie moze to jakis sasiad

dziewczyny jak to sprawdzic ten naglówek? Zaraz poszukam i zobacze ip. Raczej nie podejrzewam sasiada, bo nikt nie wiedzial ze wchodze na czat i pod jakim nickiem, te nicki sa tymczasowe, bo to jest ten czat wp.

Gość instalowanie
ale wiesz tym pierwsza powiedziales ze jestes np z opola a on to ja z Koszalina

Gość djddsueueuee
Być może odechce ci się szukania wrażeń na internetowych czatach gdy pewnego dnia dorwie cię w ciemnej bramie i wyrucha mocno w odbyt 🖐️

Gość instalowanie
ty u gory nie badz taki madry bo ciebie ktos ci nasra do ryja

jwystarczy ze twoje fotki wrzucil do wyszukiwarki grafiki- jesli to te same, albo mial czas i sprawdzal po imieniu, wieku, na pewno mu pisalas z jakiego jestes rejonu

Gość instalowanie
Jem kupę

Znowu dzwoni, a jak odbieram to sie nie odzywa i tak potrafi kilkadziesiat razy dziennie. Jak nie odbieram to mam pozniej np 50 nieodebranych polaczen albo i wiecej

Gość instalowanie
podaj ten numer cos moze poradzimy czy zastrzezony

Gość annia.....................
Powiesz ,że jestem głupia .,Na twoim miejscu zgłosiłabym całą sytuację na policję .Nie czekaj.

Gość telefony zglos na policje
a wyswietla ci sie numer? mi sie wyswietlal, tez ktos dzwonil do mnie jak do ciebie, wkurzylam sie, zglosilam na policje, oni zadzwonili pod ten nr i od tego czasu mam spokoj, a juz ze 2 lata minely.

Gość eeuehjfdhjdcy
Czy ten numer to nie przypadkiem 668-793-980 ?

Gość halojd
z tym ip fajny pomysł ,ale naprawdę przerażające jest to co tu piszesz :(

Gość instalowanie
ten numer to zna kazdy nawet ja

Gość instalowanie
Dobra spierrdalam z powrotem opróżniać mordą przydrożny toi toi 🖐️

Gość instalowanie
i co jeszcze napiszesz płytki jestes

Gość a ja tego numeru wyżej nie
znam. co to za jeden?

Gość ohgfjkudy
To numer do punktu skupu słoików

Gość hmm dookola pelno swirow
uwzaj dziewczyno bo jaj najpierw wyzywa cie od suk a potem przysyla kwiaty to raczej nie ma rowno pod sufitem, zeby nie doszlo do tragedii...zeby sprawdzic ip pod nadawca i odbiorca i tematem w prawym rogu ma strzalke tam klikasz i pojawiajua ci sie wszystkie dane